7 Ιουν 2017

Σοκάρει η κατάθεση της βοηθού του Κόσμπι: Με ανάγκασε να καταπιώ ένα χάπι και με βίασε

Άκρως αποκαλυπτική και ταυτόχρονα, σοκαριστική ήταν η κατάθεση της πρώην βοηθού του Μπιλ Κόσμπι, Κέλι Τζόνσον η οποία παρέστη στη δίκη του ηθοποιού ως πρώτη μάρτυρας κατηγορίας για την υπόθεση κακοποίησης της Άντρεα Κόνσταντ.

Η Τζόνσον διηγήθηκε όσα συνέβησαν εις βάρους της το 1996 σε ένα ξενοδοχείο του Μπελ Ερ, ξεσπώντας, μάλιστα, σε λυγμούς καθώς περιέγραφε τα γεγονότα.
Η γυναίκα εργαζόταν ως βοηθός του ατζέντη του ηθοποιού, όταν σύμφωνα με τα λεγόμενά της, εκείνος την προσκάλεσε να γευματίσουν μαζί. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι κατάλαβε ότι τα πράγματα θα έπαιρναν άσχημη τροπή, καθώς το γεύμα ήταν σε ένα μπάνγκαλοου που είχε νοικιάσει ο Κόσμπι, ενώ όταν την υποδέζθηκε φορούσε μόνο τη ρόμπα του και τις παντόφλες του.
Η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να της προσφέρει ένα ποτήρι κρασί, κάτι που εκείνη αρνήθηκε.  
«Μου φαίνεται πως πρέπει να χαλαρώσεις», της είπε κάποια στιγμή, με την Τζόνσον να αισθάνεται όλο και πιο αμήχανα, μέχρι που εκείνος της πρόσφερε ένα άσπρο χάπι. Εκείνη αρνήθηκε πεισματικά, όμως ο Κόσμπι την πίεσε υπερβολικά. Μάλιστα, παρά το γεγονός η γυναίκα προσποιήθηκε ότι κατάπιε το χάπι, τοποθετώντας το κάτω από τη γλώσσα της, εκείνος την ανάγκασε να ανοίξει το στόμα της ώστε να σιγουρευτεί ότι πράγματι, το κατάπιε. Αμέσως μετά, η γυναίκα ένιωσε ζάλη.
Πήγε αμέσως στο μπάνιο, προσπαθώντας να συνέλθει και εκεί είδε πολλά μπουκάλια με χάπια. Προσπάθησε να δει τι έγραφαν, όμως τα γράμματα της φαίνονταν θολά. Από τη στιγμή εκείνη η γυναίκα πρέπει να έχασε τις αισθήσεις της καθώς δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα. Όταν ξύπνησε, βρισκόταν στο κρεβάτι με το φόρεμά της ανασηκωμένο, το στήθος της εκτεθειμένο, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο Κόσμπι βαριανασαίνοντας.
«Τον θυμάμαι να στέκεται στο πλάι του κρεβατιού με τις παντόφλες του στο πάτωμα και να αναρωτιέμαι γιατί κοιτούσα τις παντόφλες του. Ήθελα να τραβήξω το φουστάνι μου. Ένιωθα φόβο και αδυναμία», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.