26 Ιουν 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Μεγαλος ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ σε σοβαρα στελεχη και στους βουλευτες για το Noor 1 μετα την παρεμβαση των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Η ταυτιση της Ν.Δ με την εμπλοκη της στο θεμα του Noor 1 και το συρσιμο της παραταξης πισω απο τις τρελες του ΑΔΩΝΙ και του ΒΟΡΙΔΗ  εχουν δημιουργησει κακο κλιμα και αρχισαν να ανοιγουν στοματα για την κακη διαχειριση του θεματος..
Παει να χαθει ο ελεγχος και η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ παρεμβαση εχει φερει σε απογνωση τους
βουλευτες.
ΔΕΝ μπορει να αφηνουμε πεδιο δρασης στον ΤΣΙΠΡΑ και να αποκτα την ευννοια των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...
ΔΙΝΟΥΜΕ πασα στον ΚΑΜΜΕΝΟ να αναστηθει μας ελεγε βουλευτης της επαρχιας.
Παραγοντας του κομματος κοντα στην οικογενεια ΜΗΤΣΟΤΣΚΗ ηταν απιστευτα προβληματισμενος και φοβαται την εξελιξη του θεματος...ΜΗΠΩΣ ειναι η ταφοπλακα του ΚΥΡΙΑΚΟΥ.
ΝΤΟΡΑ εσυ γνωριζεις τι ειναι το ινστιτουτο Gatestone Institute ...πρεπει να συμβουλεψεις τον ΚΥΡΙΑΚΟ ,γιατι οι πρακτορες του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (ΑΔΩΝΙΣ-ΒΟΡΙΔΗΣ) τον εχουν ριξει στον λακκο με τα φιδια.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημερα το μεσημερι την ωρα που γραφονται αυτα εδω στον ΦΩΝΑΚΛΑ ,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της Ν.Δ ηταν στα καγκελα σε καφε της γνωστης πλατειας και μιλουσε για απιστευτη ηττα της παραταξης..
Το θεμα ελεγε εχει πολλες πτυχες και η Ν.Δ επρεπε να περιμενει την Δικαστικη εξουσια να αποφασισει...εμεις ελεγε πρεπει να ειμασταν οι πρωτοι που θα βοηθουσαμε στην διαλευκανση του Noor 1.
ΤΩΡΑ ειμαστε σε αμυνα και δεν μπορουμε να επιτεθουμε.
ΕΑΝ το θεμα παρει ασχημη τροπη η παραταξη θα βρεθει ΥΠΟΛΟΓΗ και θα κανει πολλα χρονια να αποτιναξει την ρετσινια...