23 Ιουν 2017

Μαθητές φόρεσαν φούστες επειδή τους απαγόρευσαν τις βερμούδες (pics)

Ο υδράργυρος χτυπάει... κόκκινα σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και η Μεγάλη Βρετανία δεν αποτελεί εξαίρεση, με το θερμόμετρο στο Έσεξ να δείχνει σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς.
Κάτι που ανάγκασε τους μαθητές της ...
Ακαδημίας Ίσκα να ζητήσουν από τους καθηγητές τους άδεια για να βάλουν βερμούδα, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.
Μόνο που ο υπεύθυνος του σχολείου που την έδωσε έκανε ένα μικρό, αλλά σημαντικό λάθος. Θέλοντας να κάνει πλακίτσα τους είπε: «Μπορείτε να βάλετε φούστα αν θέλετε» και το αποτέλεσμα σίγουρα δεν το περίμενε.
Την επόμενη μέρα 5 πιτσιρικάδες εμφανίστηκαν με φούστες που είχαν δανειστεί από τις συμμαθήτριές τους, ενώ την μεθεπόμενη το φαινόμενο μεγάλωσε, καθώς έκαναν δεκάδες την εμφάνισή τους έτσι...
«Σίγουρα τους είπε για πλάκα, αλλά οι μαθητές το πήραν στα σοβαρά. Από τη στιγμή που τους είπαν έτσι, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα οι καθηγητές», δήλωσε σύμφωνα με τον Guardian μία μητέρες.

Μία άλλη συμπλήρωσε: «Στα παιδιά δεν αρέσει η αδικία. Τα αγόρια βλέπουν τις καθηγήτριες με φούστες και σανδάλια, την ώρα που εκείνοι είναι υποχρεωμένοι να φοράνε παντελόνια. Το θεωρούν άδικο με τόσο υψηλές θερμοκρασίες».
Αποτέλεσμα εικόνας για Isca academy