14 Ιουλ 2017

Φασιστικες πρακτικες ακολουθει ο ΚΟΥΛΗΣ ...ΔΙΕΓΡΑΨΕ προεδρο Νομαρχιακης της ΝΔ γιατι δεν ηταν φιλος του ΑΥΓΕΝΑΚΗ ,του ΑΔΩΝΙ και της ΑΝΝΟΥΛΑΣ του ΠΕΙΡΑΙΑ

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε η ηγετική ομάδα Μητσοτάκη, με την λήψη πειθαρχικών μέτρων σε βάρους του προέδρου της Β1 ΝΟΔΕ της ΝΔ, Δημήτρη Χατζηελένη.
Με το ενδεχόμενο των εθνικών εκλογών να έχει απομακρυνθεί, με την εσωκομματική γκρίνια να κυριαρχεί για τα θέματα ...
Γιανουσάκη-Καμμένου-Μαρινάκη, για την αντιπαράθεση με τον Ιβάν Σαββίδη και με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο Μητσοτάκης αποφάσισε να δείξει ότι είναι το πραγματικό αφεντικό της ΝΔ.
Και διάλεξε να δείξει την πυγμή του σε ένα μεσαίο στέλεχος εξυπηρετώντας έτσι πολλούς στόχους.
Μήνυμα λοιπόν στους δυσφορούντες βουλευτές που βλέπουν απίθανους ουρανοκατέβατους να βαφτίζονται στελέχη κι υποψήφιοι, και να απειλούν το μέλλον τους.
Μήνυμα πλήρους υποταγής στα εκλεγμένα στελέχη της κομματικής οργάνωσης.
Μήνυμα στους πρωτοκλασσάτους Μεϊμαράκη και Πλακιωτάκη στο γραφείο του οποίου ήταν αποσπασμένος ο Δημ. Χατζηελένης, και σπάσιμο τσαμπουκά.
Μήνυμα ότι το κόμμα είμαι εγώ και δεν συζητάω. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο διαγραφείς εκλεγμένος πρόεδρος της Β1 ΝΟΔΕ, δεν κλήθηκε ποτέ στο πειθαρχικό, ούτε απολογήθηκε, την ώρα δε που υποτίθεται ότι συνεδρίαζε το πειθαρχικό ήταν στην κηδεία του στελέχους της ΝΔ Κ. Δόλογλου μαζί με άλλα μέλη του πειθαρχικού, την δε διαγραφή του πληροφορήθηκε από δημοσιογράφους που τον αναζήτησαν.
Παράλληλα με τη διαγραφή αυτή ικανοποίησε και το αίτημα του ‘Αδωνη Γεωργιάδη και της προστατευόμενης του Βαγγέλη Μαρινάκη, βουλευτού ‘Αννας Καραμανλή, γνωστής από τις γαργαλιστικές συνομιλίες με τον Αιμ. Κοτσώνη του Noor One, που κατέγραψε ο κοριός της EYΠ, και που είχε ζητήσει την αντικατάσταση του.
Με ένα σμπάρο λοιπόν πολλά τρυγόνια σκόπευσε ο Μητσοτάκης κι η συνέχεια θα δείξει αν τα κατάφερε.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ το δελτιο τυπου της Ν.Δ που ειναι κειμενο μονο με ψεμματα γραμμενο...
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (Κ.Ε.Δ.) Οδός Πειραιώς 62, ΤΚ 18346, Μοσχάτο Τηλ.: 210 9444141 ΑΠΟΦΑΣΗ Αριθμός 227/2017 Λαμβάνοντας υπ’ όψη την εισήγηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με Α.Π.2031/5-7-2017 και τα όσα περιλαμβάνονται σε αυτή και μετά από σχετική έρευνα. Σήμερα 11 Ιουλίου 2017 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την επιβολή ως προσωρινού μέτρου, σύμφωνα με το Άρθρο 9 του Κανονισμού Πειθαρχικής Δικαιοδοσίας της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ, και ανεξαρτήτως της λείψεως σχετικών αποφάσεων επί του θέματος από άλλα αρμόδια όργανα του Κόμματος, την προσωρινή διαγραφή κ. Δημήτρη Χατζελένη, Πρόεδρου της ΝΟ.ΔΕ Β1 Αθηνών από μέλος της Ν.Δ, για χρονικό διάστημα ενός μηνός, επειδή παραβίασε το Άρθρο 5 § 1 και 2 β, γ του Κανονισμού Πειθαρχικής Δικαιοδοσίας της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας και σύμφωνα με το Άρθρο 5 § 4 του καταστατικού του Κόμματος. Εις την εισήγηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής μεταξύ των άλλων αναφέρεται ότι : α) << δεν έχει συγκαλέσει εδώ και 14 μήνες ούτε μία συνεδρίαση της Β1 ΝΟ.ΔΕ >> και <<ουδέποτε απέστειλε πρόσκληση προς τα μέλη της ΝΟ.ΔΕ >> και β) τους τελευταίους μήνες αλλά και κατά την ακρόαση της 4ης Ιουλίου, παρουσία του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στ. Κονταδάκη, του Συμβούλου του Προέδρου κ. Αθ. Νέζη και του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας κ. Ι. Πατσογιάννη, αντιμετώπισε περιφρονητικά τις προσπάθειες του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και των άλλων στελεχών του Κόμματος για την ενεργοποίηση της ΝΟ.ΔΕ και την εξεύρεση λύσης σε κλίμα ενωτικό όπως λειτουργεί συνολικά το κόμμα, δημιουργώντας δυσλειτουργία της Κομματικής Οργάνωσης αλλά και παραβιάζοντας με τις ως άνω ενέργειες, το Άρθρο 8 §1 του Καταστατικού του Κόμματος και το Άρθρο 5 § 1 και 2 β, γ του Κανονισμού Πειθαρχικής Δικαιοδοσίας της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ.