27 Ιουλ 2017

ΔΕΝ υπαρχει ημερα να μην κανει ενα φαουλ ο ΚΟΥΛΗΣ...λες και ειναι στημενος να ΚΥΒΕΡΝΑ ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!Φιάσκο στην Καβάλα: Ο Μητσοτάκης «έστησε» τους απολυμένους

ΚΑΛΑ ρε ΚΟΥΛΗ χρονο να δεις τους τρανσεξουαλ ειχες για τους πεινασμενους δεν βρηκες χρονο?
Για ψαρακι πηγες στην ΚΑΒΑΛΑ και στην ΘΑΣΟ....?ΕΑΝ γινεις πρωθυπουργος ....ΚΟΥΛΗ μονο συγκεντρωμενους θα βρισκεις!!!

ΟΤΑΝ κανεις περιοδεια θα συναντας σε καθε νομο τους βασικους πυλωνες της κοινωνιας....ΚΑΛΗ η μπουγατσα στην ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ καλος σου φιλος ο Μ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ που πηγες για να τον στηριξεις αλλα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ καλος ειναι για τα υπολοιπα δεν κανει....
ΜΗΠΩΣ κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ πρεπει να σε δει γιατρος για να σου γιατρεψει την αγοροφοβια.. δεν εξηγουνται καποια πραγματα.
Φιάσκο σε βάρος των απολυμένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων αποδείχθηκε η συνάντηση που θα είχαν με τον επικεφαλής της ΝΔΚυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος περιοδεύει στην Καβάλα, όπως μεταδίδει το kavalapost. 
Μετά τη νέα σκηνοθετημένη συζήτηση
στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας και αφού συναντήθηκε με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής, το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Απολυμένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων τείνει να επιβεβαιώσει πως ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζει δυσανεξία σε ότι έχει να κάνει με την εργατική τάξη.
Το ραντεβού είχε καθοριστεί για τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017 στο κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας κατόπιν μεσολάβησης του βουλευτή Νίκου Παναγιωτόπουλου και μετά από την πρόσκληση που είχε απευθύνει προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το Σωματείο των Εργαζομένων στη ΒΦΛ.
Νωρίτερα το απόγευμα, στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΥΚ πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Σωματείου με περίπου 20 με 30 απολυμένους να παραμένουν στον χώρο. Λίγο πριν τις 21:00 κατέφθασε στο σημείο η Ασφάλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για να «επιθεωρήσει» τον χώρο. Οι άνδρες του προέδρου αποχώρησαν μετά από λίγο.
Η ώρα περνούσε. Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είχε ήδη βγει «εκτός», αφού η σύσκεψη φορέων στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κράτησε περισσότερο από ό,τι αρχικά υπολογίζονταν.
Να σημειωθεί επίσης ότι αμέσως μετά τη σύσκεψη, αντιπροσωπεία των εργαζόμενων στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Εργοστάσιο των Λιπασμάτων (Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ, PFIC Ltd και Centrofaro Servives Ltd) υπό τον Γιώργο Θεοφυλακτίδη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε γραφείο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.
Λίγο πριν τις 22:00, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΒΦΛ Νίκος Βογιατζίδης δέχθηκε «τελεσίγραφο» από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο ότι «αν δεν αποχωρήσουν από το ΕΥΚ οι συγκεντρωμένοι απολυμένοι, ο πρόεδρος δεν έρχεται, αυτές είναι οι οδηγίες των ανδρών της Ασφάλειας»!
Οι απολυμένοι όντως αποχώρησαν και στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου έμειναν να περιμένουν μόνο ο πρόεδρος Ευθύμης Μακρογιάννης και το ΔΣ του Σωματείου. Ωστόσο, αντί του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο ΕΥΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για να τους ενημερώσει ότι τελικά «ο πρόεδρος δεν θα έρθει». Ακολούθησαν έντονοι διάλογοι.
http://www.tribune.gr/