15 Ιουλ 2017

Σπίτωσε στο ξενοδοχείο την οικογένεια με έξοδα του καναλιού

… και τους την είπε από πάνω
Από την ολοκλήρωση του τελικού φιλοξενείται σε σουίτα στο κοσμοπολίτικο Metropolitan της λεωφόρου Συγγρού. Απολαμβάνει δικαιωματικά μια πλουσιοπάροχη διαμονή με όλα τα κομφόρ και κάτι παραπάνω…
Και φυσικά τα έξοδα είναι όλα πληρωμένα από τον τηλεοπτικό σταθμό που τον κρατάει στην πρωτεύουσα, ενώ έχει τελειώσει σχεδόν δέκα ημέρες το παιχνίδι, για να δίνει συνεντεύξεις και να συμμετέχει σε διάφορα events!
Μέχρι εδώ όλα καλά! Τρόπος του λέγειν δηλαδή, γιατί το νεόκοπο σελέμπριτι (με ημερομηνία λήξης, διότι παραδοσιακά έτσι συμβαίνει μέχρι να εμφανιστούν οι επόμενοι…), θεώρησε λογικό να σπιτώσει και όλη την οικογένεια που έχει έρθει από το χωριό και το λογαριασμό να τον στέλνει στο κανάλι!
Το τελευταίο, μια, δυο το κατάπιε… όταν όμως ο λογαριασμός άρχισε να φουσκώνει επικίνδυνα διαμαρτυρήθηκε, διότι έβλεπε να γίνεται κατάχρηση στα όρια της εκμετάλλευσης. Μοιραία λοιπόν ζήτησε εξηγήσεις και μόνο που δεν βρήκαν τον μπελά τους που τόλμησαν να ρωτήσουν τι συμβαίνει!
Τι να συνέβαινε όμως τα γνωστά σε αυτές τις περιπτώσεις… δώσε θάρρος… η συνέχεια γνωστή!
Αυτή η περιγραφή όμως δεν αποδίδει την ακριβή εικόνα… αφού η πραγματικότητα ήταν πιο hardcore!
Ακούστηκαν φράσεις με ευθεία αναφορά στη γενετήσια πράξη, κοσμητικά επίθετα… αλλά πάνω από όλα «Ξέρετε ποιος είμαι ‘γω ρε»! Και καπάκι η απάντηση, «Αυτός που βγάλατε εκατομμύρια στην πλάτη του»!
Υπάρχει ένα δίκιο… αλλά κάποια πράγματα είναι και θέμα αισθητικής, διαγωγής, καλών τρόπων και φυσικά αξιοπρέπειας!
http://www.enimerosi24.gr