6 Ιουλ 2017

ΔΗ.ΣΥ: Ποιος Παπαντωνίου; Ο Βαρουφάκης είναι το θέμα

Με έναν κάθε άλλο παρά πρωτότυπο τρόπο επιχείρησε σήμερα Τετάρτη η Δημοκρατική Συμπαράταξη να εκτρέψει τη δημόσια συζήτηση για το πόρισμα που αφορά στον Γιάννο Παπαντωνίου, εφαρμόζοντας την κλασική τακτική «η μπάλα στην εξέδρα».

Ενώ λοιπόν στην Ολομέλεια της Βουλής γίνεται συζήτηση επί του πορίσματος που στρέφεται κατά του Γιάννου Παπαντωνίου «για ενδεχόμενη τέλεση αδικημάτων κατά του Δημοσίου», η Δημοκρατική Συμπαράταξη επέλεξε να ρίξει το βάρος της επικοινωνιακής της ατζέντας στον… Γιάνη Βαρουφάκη και μάλιστα για ένα θέμα για το οποίο έχουν δοθεί απαντήσεις πολλάκις στο παρελθόν, τόσο από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, όσο και από την κυβέρνηση.
Αναλυτικότερα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με «μπροστάρη» τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ζήτησε να ενημερώσουν άμεσα την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής σχετικά με «το σχέδιο της κυβέρνησης Τσίπρα για παράλληλο νόμισμα το 2015», ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο σύμβουλός τους, Γκλεν Κιμ.
Όπως μάλιστα αναφέρει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος«Εν γνώσει του κ. Τσίπρα, με την καθοδήγηση του κ. Βαρουφάκη, και με μισθό 125.000 ευρώ μηνιαίως, ο σύμβουλος (και) του κ. Τσακαλώτου Γκλεν Κιμ είχε επεξεργαστεί πλήρως, νομικά και τεχνικά, την έκδοση παράλληλου νομίσματος».
http://www.altsantiri.gr