28 Ιουλ 2017

Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΓΙΑ… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ


Άλλος ένας υπάλληλος της μεταλλαγμένης ΝΔ ο Μακάριος Λαζαρίδης, θυσιάζεται για χάρη του Τάκη Θεοδωρικάκου, διαχρονικού συνεργάτη Σημίτη-Λαλιώτη-Καλογρίτσα και νυν του Μητσοτάκη.

Η κόντρα μεταξύ Λαζαρίδη – Θεοδωρικάκου είναι γνωστή και αφορούσε κυρίως το ιδεολογικό στίγμα της ΝΔ και τον τρόπο που ο αρχηγός τους θα το αποτύπωνε.
Νίκησε φυσικά ο άνθρωπος του Σημίτη! Η Νέα Δημοκρατία μεταλλάσσεται σε κόμμα νεοφιλελεύθερο των Σκυλακάκηδων και εκσυγχρονιστικό των Σημίτηδων. Οι ακραίοι του Σαμαρά θα υπάρχουν εκεί για να θυμίζουν ποιος και με ποιο τρόπο βοήθησε τον Μητσοτάκη να γίνει αρχηγός – έστω και με 35.000 αδιευκρίνιστες ψήφους.
Ο Μακάριος Λαζαρίδης σε ένα μήνα αδειάζει το γραφείο του διευθυντή Γραφείου Τύπου από το Μοσχάτο, με το πρόσχημα να γίνει βουλευτής στην Καβάλα. Καμμένη υπόθεση.
Ο Θεοδωρικάκος δεν τον ήθελε στα πόδια του. Θέλει να διαχειρίζεται μόνος και ανεξάντλητα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ειδικά αν υπάρχει μία πιθανότητα στο εκατομμύριο, ο Μητσοτάκης να γίνει Πρωθυπουργός, ο Λαζαρίδης θα ήταν ένας Νεοδημοκράτης στη φωλιά της συμμορίας των εκσυγχρονιστών του Χρηματιστηρίου, των Ιμίων και της Siemens.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com