20 Αυγ 2017

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑ ΣΟΡΟΣ: «Ο απώτερος στόχος του είναι η επανάσταση και μετά ο εμφύλιος πόλεμος»

Σε μια συνάντηση στο Κρεμλίνο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι ο Τζορτζ  Σόρος χρησιμοποιεί τα δίκτυα διαταραχών του για να προκαλέσει αναταραχές στις Ηνωμένες Πολιτείες:

«Μην ξεγελιέστε, ο απώτερος στόχος του είναι η επανάσταση και μετά ο εμφύλιος πόλεμος. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Σόρος χρησιμοποιεί την ίδια τακτική που χρησιμοποιεί πάντα και παντού … Ο Τζορτζ  Σόρος είναι ένας περιβόητος πυρομανής, με τα σπίρτα στη τσέπη ρίξει λάδι σε κάθε εστία».
«Не ошибитесь в своих оценках. Его эндшпиль – это революция с переходом к гражданской войне. В Америке Сорос использует ту же самую тактику, которую он использует всегда и везде … Джордж Сорос – известный пироманьяк со спичками в заднем кармане, поливающий бензином каждый костер».
Ο Βλαδιμίρ Πούτιν είχε ήδη στείλει σήματα προς τους «απλούς» Αμερικανούς, προτρέποντάς τους να μην ακολουθήσουν τον Σόρος και να μείνουν μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν τη χώρα τους, που θα κατασχεθεί από τους παγκοσμιοποιητές.
Ως οικονομολόγος, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Σόρος είναι εξαιρετικά αποδοτικός. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πτυχή που τον ακολουθεί συνεχώς, στην οποία χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές από  στο χρηματοπιστωτικό τομέα, χρησιμοποιώντας τη δημοκρατία ως ένα όργανο, παρεμβαίνοντας στο έδαφος της πολιτικής, κι προσπαθώντας τελικά να ανατρέψει τις υπάρχουσες κυβέρνησεις σε κυρίαρχα κράτη.
Πέρυσι η Ρωσία απαγόρευσε τις οργανώσεις του Σόρος κηρύσσοντας τες «απειλές για την εθνική ασφάλεια», λαμβάνοντας υπόψη ότι από το 1990 ο Σόρος χρησιμοποίησε τα μέσα του και την επιρροή του για να προσπαθήσει, ανεπιτυχώς, να προκαλέσει ταραχές στην Ρωσία. Σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί με σαφήνεια ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Путин предупреждает Америку
πηγή : https : // rusreinfo . ru / en / 2017/08 / Βλαντιμίρ – Πούτιν – Σόρος -οδηγεί – το – ενωμένη – ενωμένοι – να – το – πόλεμος – πολιτών /
Μετάφραση στα ελληνικά από Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμονα Πολιτικά, Αθήνα, 19.8.2017
POUTIN_SOROS