20 Σεπ 2017

Μεγαλα ψωνια οι κυριες.....Οι Νεοϋορκέζες τρέχουν στους... χειρουργούς για να μοιάσουν στην Ιβάνκα Τραμπ

Πληρώνουν μέχρι και 50.000 δολάρια για το look «Μόνιμη Ιβάνκα»

Διάσημος πλαστικός χειρουργός αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον 50 γυναίκες του έχουν ζητήσει μέχρι σήμερα να τις μεταμορφώσει στην πλούσια κληρονόμο.

Στους πλαστικούς χειρουργούς σπεύδουν οι Νεοϋορκέζες με στόχο να μοιάσουν την Ιβάνκα Τραμπ....



Σύμφωνα με τον δόκτορα Νόρμαν Ρόου από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι σήμερα έχουν επισκεφτεί το ιατρείο του τουλάχιστον πενήντα πελάτισσές του, οι οποίες του ζήτησαν να τις κάνει να μοιάζουν με την Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ.


Όπως ισχυρίστηκε ο γιατρός, σύμφωνα με το Page Six, οι γυναίκες είναι διατεθειμένες να πληρώσουν 30 με 40 χιλιάδες δολάρια προκειμένου να αποκτήσουν εμφάνιση που θυμίζει την Ιβάνκα, με προϊόντα μεσοθεραπείας και μπότοξ.
Άλλες καταβάλλουν ακόμα και 45-50 χιλιάδες δολάρια για ένα look που ονομάζεται «Μόνιμη Ιβάνκα» και περιλαμβάνει έντονα ζυγωματικά, λεπτή μύτη και μεγάλα μάτια.

Για να πετύχει αυτό το look, χαρακτηριστικό της πλούσιας κληρονόμου, ο διάσημος πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί ρινοπλαστική ή ακόμα και εμφυτεύματα στα μάγουλα.



«Δεν μου είχαν ξαναζητήσει ποτέ ανάλογες επεμβάσεις πριν από το καλοκαίρι του 2016, δηλ. την εποχή που η Ιβάνκα βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω του πατέρα της. Πλέον έρχονται τρεις και τέσσερις πελάτισσες την εβδομάδα ζητώντας να της μοιάσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρόουι. Ο ίδιος αποδίδει τη δημοτικότητα της «Πρώτης Κόρης» (που πλέον συναγωνίζεται την Κάιλι Τζένερ στις προτιμήσεις των πελατισσών του) όχι μόνο στην ομορφιά της αλλά και στον δυναμικό της χαρακτήρα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει, οι γυναίκες που φαίνονται να την θεωρούν πρότυπο ομορφιάς δεν έχουν ανήκουν μόνο στον πολιτικό χώρο των Ρεπουμπλικανών. Πολλές από τις πελάτισσες που ζητούν το look «Μόνιμη Ιβάνκα» έχουν φιλελεύθερες απόψεις και ψηφίζουν Δημοκρατικούς, αλλά εξακολουθούν να θαυμάζουν την κομψότητα και την σιγουριά της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ.

Πάντως ο γιατρός παραδέχεται ότι η προτίμηση που δείχνουν οι γυναίκες της Νέας Υόρκης προς την Ιβάνκα Τραμπ δεν εξαργυρώνεται από τον πατέρα της και πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ, η δημοτικότητα του οποίου παραμένει χαμηλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, νωρίτερα φέτος, τον γύρο του διαδικτύου έκανε η ιστορία μιας γυναίκας που υποβλήθηκε σε 13 χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Ιβάνκα. Όπως δήλωσε η Τίφανι Τέιλορ σε εκπομπή reality του Ε!, η «Πρώτη Κόρη» είναι το πρότυπό της και αποτελεί όνειρο ζωής για εκείνη να της μοιάσει όσο τον δυνατόν πιο πολύ.