25 Νοε 2017

Φωτιά Νέα Σμύρνη: Σε ποια μονάδα υπηρετούσε ο υπαξιωματικός που αυτοκτόνησε

 Ένας 40χρονος πατέρας, εν ενεργεία υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και τα δυο παιδιά του, βρήκαν τραγικό θάνατο από φωτιά στο διαμέρισμα. Τα παιδιά ήταν μόλις οκτώ και δέκα ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπαξιωματικός της Πολεμικής

Αεροπορίας που υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων στην Κερατέα, βρέθηκε νεκρός μαζί τα δύο του παιδιά, στο σπίτι του μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς σε αυτό.

Ο άτυχος Επισμηνίας φέρεται σύμφωνα με άλλες πηγές ενημέρωσης να ήταν διαζευγμένος. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές, αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, 25.11.2017 στη Νέα Σμύρνη. Μια φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες και δυνάμεις της έφτασαν άμεσα στο σημείο κι έσβησαν την πυρκαγιά. Για τις τρεις ψυχές όμως ήταν τελικά αργά… Οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν τους ανθρώπους.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι πρόκειται για έναν άνδρα 40  ετών, εν ενεργεία στέλεχος τη ΠΑ και δύο παιδιά, μόλις οκτώ και δέκα ετών. Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς». Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα. 

Τα σημειώματα που δίνουν διαστάσεις αρχαίας τραγωδίας!

 Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο σημειώματα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα σημείωμα ξεκινούσε λέγοντας: «Δεν αντέχω άλλο»…

Ωστόσο υπάρχει κι άλλο ένα, γραμμένο με μαρκαδόρο στον τοίχο. Έλεγε «σας βαρέθηκα όλους»!


http://www.onalert.gr/