24 Μαΐ 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ !!!



Είναι Τετάρτη, νωρίς το απόγευμα, γύρω στις πέντε ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνει ποδαράτος την Σέκερη, πηγαίνοντας για καφέ στο αγαπημένο του Alfieri. Ποδαράτος μεν, αλλά όχι μόνος. Δυο τον πήγαιναν μπροστά, δυο πίσω, δυο δεξιά και δυο αριστερά. Σύνολο οκτώ !!!


Έξω από την είσοδο του κτιρίου των γραφείων της Βουλής, στην Σέκερη, για κακή του τύχη, βρίσκεται εκείνη την ώρα ο Νικολόπουλος που, περιμένοντας ένα ραντεβού, μιλάει στο κινητό με την Τασία.

Τασία δεν θα το πιστέψεις, της λέει ο Νικολόπουλος. Ο Κούλης. Περνάει τώρα μπροστά μου με όλη του τη συνοδεία. Οκτώ τον πηγαίνουν τον μινάρα.

Μην κάνεις πάλι καμιά μαλακία και τον κράξεις, του απαντάει από την άλλη ακρη της γραμμής η Τασία. Χαιρέτα τον τυπικά και άστον να πάει στην ευχή.

Καλά λες ρε Τασία, της απαντάει ο Νικολόπουλος, γιατί στο τέλος θα μου πουν ότι μπορεί νάχω και καμιά ψύχωση με τον μινάρα. Σήμερα πάντως τον βλέπω καλύτερα, συνεχίζει ο Νικολόπουλος στην Τασία. Δεν κουβαλάει μαζί του ούτε το μπουκάλι με το οινόπνευμα για να πλένει τα χέρια του μετά τις χειραψίες με τον κόσμο, όπως έκανε στην Θεσσαλονίκη.


Και ενώ διαμείβεται ο συγκεκριμένος διάλογος, ξαφνικά το μάτι του Νικολόπουλου γυρνάει ανάποδα και αρχίζει να γυαλίζει επικίνδυνα ......

Σα να μην έφτανε η συνοδεία των οκτώ ....... το σκηνικό έκλεινε και με μια μοναδική ατραξιόν. Με την μοτοσυκλέτα ενός ακόμη άνδρα της συνοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, να ακολουθεί την πομπή πάνω στο πεζοδρόμιο !!!

Μάλιστα ..... Καλά καταλάβατε. Ο αστυνομικός του Μητσοτάκη κινούνταν με τη μηχανή στο πεζοδρόμιο της Σέκερη, στις πέντε το απόγευμα που είναι ακόμη γεμάτο με κόσμο !!!

Με το μάτι να γυαλίζει, ο Νικολόπουλος στήνεται μπροστά στο πεζοδρόμιο και φράζει τον δρόμο στην μοτοσυκλέτα.

Κάντε στην άκρη κύριε να περάσω ..... του λέει ο ανυποψίαστος αναβάτης, που προφανώς ούτε που μπορούσε να φανταστεί - ο καψερός που λέει και ο Νικολόπουλος - που έπεσε και τι λαχείο του έτυχε στο πεζοδρόμιο της Σέκερη.

Κάπου εδώ τέλειωσαν οι καθωσπρεπισμοί και πήγαν περίπατο οι νουθεσίες της Τασίας ....

Τι είπες ρε ;;; Να φύγω εγώ από το πεζοδρόμιο για να περάσεις εσύ με τη μηχανή, του απαντάει αμέσως σε έξαλη κατάσταση ο ΝΙκολόπουλος, και συνεχίζει. Ποιος είσαι εσύ ρε που θα με διώξεις από το πεζοδρόμιο για να περάσεις με τη μηχανή ;;; Αντε χάσου από μπροστά μου !!! Τσακίσου και τράβα με τη μηχανή στο δρόμο. Ορίστε μας κατάσταση !!!

Τα μαζεύει λοιπόν ο καψερός, κατεβαίνει με τη μηχανή από το πεζοδρόμιο και χαλάει το χολυγουντιανό σκηνικό του απογευματινού καφέ του Κούλη στο Κολωνάκι.

Και επειδή, μετά από τέτοια πρόκληση, αν δεν του την έλεγε του Μητσοτάκη, θα έσκαγε, τον παίρνει λοιπόν στο κατόπι ο Νικολόπουλος και, έξω από το Alfieri, τον αρχίζει στο κράξιμο.

Φοβάσαι να περπατήσεις μόνος σου μέσα στον κόσμο ;;;  Τι τους θέλεις ρε νούμερο οκτώ να σε συνοδεύουν ;;; Και δεν ντρέπεσε ρε ξεφτιλισμένε, να βάζεις την μηχανή να πηγαίνει από το πεζοδρόμιο ;;; Γιατί ρε ;;; Για να σου φτιάχνει το σκηνικό ;;; 

Κάπως έτσι τελείωσε το επεισόδιο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάθεται τελικά στο Alfieri για να πιεί τον καφέ του, που σίγουρα του βγήκε ξυνός, και με τον Νικολόπουλο να συνεχίζει τη ζωντανή τηλεφωνική αναμετάδοση στην Τασία, που, για ακόμη μια φορά, δεν κατάφερε να τον βάλει στον ίσιο δρόμο του πολιτικού καθωσπρεπισμού.

Πάλι καλά που δεν έβγαλε η Σπυράκη δελτίο τύπου για φασιστική επίθεση και λιντσάρισμα του ομοφοβικού Νικολόπουλου, στον ανθρωποφοβικό πρόεδρο Κούλη. 
Αυτόν με το οινόπνευμα ...
.kinima-ypervasi.gr/