19 Ιουλ 2018

Μαλλον< ξεμεθυσε> και κανει τωρα ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ μετα τα βρισιδια που τους εριξε...Ψαριανός: Με τον Σταύρο είμαστε φίλοι αλλά πρέπει να αποφασίσουμε που πάμε και τι στηρίζουμε - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΝ τον θελει μαλλον ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και αρχιζει να κανει οπισθεν.....ηταν και 5 παρα τεταρτο το πρωι δεν ηταν σε φυσικη κατασταση καλη μαλλον φορτισμενος και αρχισε την κοντρα....
Με τον Σταύρο είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, έχουμε δουλέψει μαζί, αλλά πρέπει να...
αποφασίσουμε που πάμε, τι στηρίζουμε. Το Ποτάμι είχε από την αρχή ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα, είχε φρέσκο κόσμο, πήγαμε καλά. Μετά έπεσε μια σειρά σφαλμάτων και λαθεμένων επιλογών" δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στο Epsilon
"Είχαμε μια κοινοβουλευτική ομάδα και έχει μείνει με έξι άτομα. Όταν ο άλλος βλέπει ότι κοιτάς λίγο προς τα δω, λίγο προς τα εκεί, προσπαθείς να ανασυγκροτήσεις τον κεντρώο χώρο αλλά όπως έγινε με το Κίνημα Αλλαγής, έπρεπε να είναι ένας ενιαίος ξεκάθαρος χώρος που να δείχνει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις" ανέφερε.
"Το μεγαλύτερο λάθος σε αυτή τη διαδικασία ήταν η εντύπωση που έδινε στον κόσμο, και πολλές φορές το κάναμε κιόλας, το ότι πλευρίζαμε τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και δείχναμε πρόθυμοι να αντικαταστήσουμε ως "ψημένοι" τους "Καμμένους". Αυτό το έχουμε αρνηθεί όλοι, αλλά η εντύπωση στον δημόσιο χώρο έχει καταγραφεί. Ο μέσος πολίτης θα σου έλεγε ότι 'ξεροσταλιάζουν έξω από το Μαξίμου, να φύγει ο Καμμένος να έρθει ο "ψημένος". Αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να ξεκαθαριστεί. Το έχει πει ο Σταύρος ότι δεν θα συνεργαστούμε με αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό όχι μόνο με αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με όλες τις μεταμφιέσεις του γιατί ως τώρα έχει φορέσει 4-5 διαφορετικά κουστούμια" τόνισε.
"Το Ποτάμι είχε πολλές φορές την ευκαιρία να εκτιναχθεί και να πάει από το 5% να διεκδικήσει διψήφιο νούμερο. Εφόσον το 7% που είχαμε φτάσει έχει γίνει πια 1% με 1,5% είναι δύσκολο να ανακτήσεις τον χώρο, εκτός αν καλέσεις πίσω όλους τους ανθρώπους που έφυγαν. Έφυγαν γιατί έβλεπαν πολιτικές και λογικές που ήταν έξω από τις δικές μας πολιτικές "προδιαγραφές" και προτάσεις. Ο κόσμος που έφυγε πήγε σε μια κατεύθυνση ευρωπαϊκου εκσυγχρονισμού της χώρας" είπε ο κ. Ψαριανός.
"Εφόσον προκύπτει στις μετρήσεις πρωτοπορία της ΝΔ και εφόσον προβλέπεται ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά και επειδή χωρίς το πρώτο κόμμα δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση, δεν μπορούν τα υπόλοιπα κόμματα να συζητήσουν χωρίς το πρώτο" και συμπλήρωσε "Το Ποτάμι θα έπρεπε ήδη να έχει πει ότι θα στηρίξουμε κυβέρνηση Μητσοτάκη αν ένα, δύο, τρία, τέσσερα... Από τα 15 από το προγραμμά, τα πέντε να αποτελέσουν κοινό μας πρόγραμμα".
"Υπήρχαν άνθρωποι που με ρωτούσαν εσείς θέλετε να αλλάξετε τη χώρα ή να πάρετε οφίτσια, θέσεις; Εγώ με τις καρέκλες βγάζω σπυριά, δεν με ενδιέφεραν ποτέ. Σε κανέναν πολιτικό χώρο δεν ήθελα ποτέ να είμαι υπουργός γραμματέας. Στον βαθμό που εκλέγομαι ως βουλευτής θα παραμείνω να υποστηρίζω αυτά που πιστεύω" τόνισε.