18 Σεπ 2019

Νεκρή η διάσημη δολοφόνος του καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό

Νεκρή στο κρεβάτι της κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες βρέθηκε η Κλαούντια Οτσόα Φελίξ μια από τις πιο διάσημες δολοφόνους του καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού,
το οποίο διηύθυνε ο γνωστός Ελ Τσάπο.
Η Φελίξ, γνωστή επίσης ως «Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος» ή «Αυτοκράτειρα του Άνθραξ» βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, στο σπίτι της στο Κουλιακάν του Μεξικό.
Η 35χρονη, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ πέθανε κατά τη διάρκεια της νύχτας από πνευμονική αναρρόφηση αλλά δεν έχει γίνει σαφές αν προκλήθηκε μετά από χρήση ναρκωτικών, αν ήταν θύμα ερωτικών παιχνιδιών ή ατύχημα.
Η Φελίξ ήταν ηγετικό στέλεχος του καρτέλ ναρκωτικών Σιναλόα το οποίο διηύθυνε πριν από την έκδοση του στις ΗΠΑ ο Ελ Τσάπο.
Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το προηγούμενο βράδυ είχε πάει σε κάποιο κλαμπ της περιοχής και έπειτα πήγε στο σπίτι ενός άνδρα.
Ο φερόμενος ως εραστής της είπε ότι προσπάθησε να την ξυπνήσει και όταν είδε ότι δεν ανταποκρινόταν, κάλεσε τις Αρχές.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Φελίξ εργαζόταν ως μοντέλο και είχε σχέση με τον Jose Rodrigo Arechiga, γνωστό ως «Κινέζο Άνθραξ», ο οποίος ήταν επικεφαλής του καρτέλ Σιναλόα, μέχρι που συνελήφθη. Άλλα δημοσιεύματα την θέλουν παντρεμένη με έναν διακινητή του καρτέλ, με τον οποία είχε τρία παιδιά.
Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι στο σώμα της «Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος» βρέθηκε αλκοόλ και άλλες ουσίες και ότι πέθανε από ασφυξία.
https://www.tribune.gr