13 Μαΐ 2021

To τρομακτικό μυστικό που δεν άντεξε η Μelinda; O Gates το 2015 προανήγγειλε την πανδημία και την ίδια χρονιά επένδυσε σε εμβόλια mRNA


 Απόσπασμα από μία αποκαλυπτική έρευνα η οποία θα μπορούσε να εξηγεί και το μυστήριο του αιφνιδιαστικού διαζυγίου Bill και Melinda Gates.

By The Clockwork Orange Times Team

Πρόκειται για το μεθοδικό στήσιμο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης Υγείας ή άλλως του Παγκόσμιου Ιμπεριαλισμού Υγείας και το πρόβλημα νομιμότητας με την παγκόσμια φιλανθρωπία.

Ο Παιδόφιλος Epstein ορίζοντας ως τρίτο διαχειριστή της διαθήκης του άνθρωπο του Bill Gates έδειξε και το βάθος της σχέσης του με τον Φιλάνθρωπο Gates.

Ο Bill Gates προανήγγειλε την πανδημία το 2015 σε ομιλία του στη ΤEDx.

Την ίδια χρονιά (2015) θα επένδυε σε εταιρία που δούλευε πάνω σε εμβόλια mRNA!

Το Μάιο του 2021 θα συνέχιζε τις επενδύσεις του στο συγκεκριμένο τύπο εμβολίων μέσω της Gavi, The Vaccine Alliance.

To 2019 θα επένδυε άλλα 10 δις ευρώ σε εταιρία βιοτεχνολογίας η οποία στη συνέχεια θα αγόραζε συμμετοχή στις Moderna και Novavax.

Κορυφαίοι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αλλά και ο πρώην αρχηγός της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας MI6 καθώς και η σημερινή επικεφαλής της Αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας υποστηρίζουν ισχυρά τη θεωρία του κατασκευασμένου ιού της Covid-19 και το ατύχημα της διαρροής.

Εάν όμως δεν επρόκειτο για ατύχημα;

Τι διάολο “συμπτώσεις” είναι όλες αυτές;

Στο μεταξύ πάνω από 3.000.000 νεκροί στοιχειοθετούν το μαζικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Με προεκλογική εκστρατεία την υπόσχεση ότι θα επιλύσει το μυστήριο της προέλευσης του θανάσιμου ιού της Covid-19 κάποιος θα μπορούσε να εκλεγεί ως ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

(Θα επιστρέψει ο Τραμπ ως διώκτης-τιμωρός; Θα μπει στη κούρσα για τον Λευκό Οίκο ο τελευταίος των Κέννεντυ που έχει δώσει μάχη κατά του Gates και των εμβολίων;)

Εκτός εάν αναλάβει την υπόθεση προσωπικά ο Jo Biden. Σ΄αυτή τη περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές με τη κυριολεξία του όρου.

Το πρώτο που θα συμβεί είναι η πανδημία να αποσυρθεί μονομιάς από τα πρωτοσέλιδα των διεθνών ΜΜΕ καθώς οι εμπνευστές της θα αρχίσουν να αισθάνονται τη καυτή ανάσα τους στην ηλεκτρική καρέκλα.

Μια σκέψη ακόμη πιο προχωρημένη και ίσως μία ακόμη “σύμπτωση”: Γιατί προκάλεσαν ανάφλεξη στο Ισραήλ; Γιατί πέφτουν οι ρουκέτες στα κεφάλια των αθώων Ισραηλινών πολιτών;

Ποιος υποκινεί τους τρομοκράτες της Χαμάς;

Γιατί όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Ισραήλ αποσχολούν όλα τα διεθνή ΜΜΕ και έχουν στρέψει εδώ το ενδιαφέρον τους. Θα μπορούσε να είναι ο ιδανικότερος αντιπερισπασμός μετά την πυρηνική βόμβα που έρριξε ο πολύς Rupert Murdoch αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τους λόγους που η Μelinda ζήτησε διαζύγιο από τον Φιλάνθρωπο σύζυγό της και φίλο του νεκρού Παιδόφιλου Epstein.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019. Η ώρα είναι 7 το απόγευμα στις ΗΠΑ. 7 και ένα λεπτό.

Εκείνη την ώρα ανεβαίνει στον ιστότοπο της Τhe Wall Street Journal ένα άρθρο-δοκίμιο του Bill Gates με τίτλο

-Η καλύτερη Επένδυση που έκανα ποτέ…

Η επένδυση θα γινόταν μέσω του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, σε τρεις συγκεκριμένους οργανισμούς που αυξάνουν την πρόσβαση σε εμβόλια και φάρμακα για άτομα που τα χρειάζονται σε όλο τον κόσμο.

Οι Οργανισμοί αυτοί ήταν oι εξής>

-Gavi, The Vaccine Alliance

-The Global Fund partnership

-The Global Polio Eradication Initiative

Η Gavi δύο χρόνια και μία πανδημία μετά έχει ήδη υπογράψει συμβόλαια με την Νοvavax (350 εκατομμύρια δόσεις για το εμβόλιο της NVX-CoV2373 το οποίο στη σχετική ανακοίνωση χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αποτελεσματικό πριν ακόμη κυκλοφορήσει.

Geneva, 6 May 2021 – Gavi, the Vaccine Alliance announced today that it had signed an advance purchase agreement with Novavax for its highly efficacious NVX-CoV2373 vaccine candidate against COVID-19. The agreement is for a commitment to purchase 350 million doses of the Novavax vaccine candidate, secured on behalf of the COVAX Facility. Supply of the vaccine is anticipated to commence in Q3 2021, as soon as Novavax has secured the required regulatory approvals. Deliveries would then continue through the second half of the year and into 2022.

Είχε προηγηθεί η συμφωνία με την Moderna επίσης στη Γενεύη για 500 εκατ. δόσεις του εμβολίου της.

Το Θηρίο, ο Rupert Murdoch, που έδωσε τη χαριστική βολή στον Bill Gates

https://kourdistoportocali.com/