7 Φεβ 2023

Η αλήθεια της ΑΕΚ ξεφτιλίζει την άθλια προπαγάνδα - Οταν οι διαιτητές έβγαζαν μεζούρες στην «OPAP Arena» πριν το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

 


Η πραγματικότητα έρχεται να «χαστουκίσει» τους προπαγανδιστές που από την πρώτη στιγμή προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στην ΑΕΚ γιατι… τόλμησε να ζητήσει από τους διαιτητές να ελέγξουν το αντικανονικό ύψος των δοκαριών στο γήπεδο του Περιστερίου. Αν δεν είχε δικαιωθεί η Ένωση τι θα έκαναν δηλαδή;

Τι έγινε λοιπόν πριν μερικούς μήνες; Οι μεζούρες για τις οποίες τώρα όλοι… κοροϊδεύουν είχαν βγει και πριν μερικούς μήνες στη Νέα Φιλαδέλφεια και την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Γιατί; Γιατί έτσι προβλέπεται να κάνουν όλοι οι…σοβαροί διαιτητές. Δεν είναι κάτι διαδικαστικό, δεν είναι κάτι… γελοίο. Είναι κάτι απαραίτητο. Ειδικά για τους ξένους διαιτητές οι οποίοι θέλουν να είναι σίγουροι πως το γήπεδο στο οποίο θα διαιτητεύσουν δεν είναι αντικανονικό.

Αυτά που έγιναν στο γήπεδο στο Περιστέρι λοιπόν και όσα κωμικοτραγικά ακολούθησαν είναι αποκλειστική ευθύνη της Super League του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ατρομήτου ο οποίος ως επιχείρημα υποστηρίζει ότι έχει δώσει 15 εντός έδρας μας φέτος και το… 2019 έπαιξε στην Ευρώπη.

Θα ακούσουμε πολλά ακόμα, όμως ό,τι κι αν πει ο καθένας, η αλήθεια, οι κανονισμοί, τα προβλεπόμενα για κάθε γήπεδο δεν αλλάζουν.

Δείτε εικόνες πριν το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η αλήθεια της ΑΕΚ ξεφτιλίζει την άθλια προπαγάνδα - Οταν οι διαιτητές έβγαζαν μεζούρες στην «OPAP Arena» πριν το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)Η αλήθεια της ΑΕΚ ξεφτιλίζει την άθλια προπαγάνδα - Οταν οι διαιτητές έβγαζαν μεζούρες στην «OPAP Arena» πριν το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)Η αλήθεια της ΑΕΚ ξεφτιλίζει την άθλια προπαγάνδα - Οταν οι διαιτητές έβγαζαν μεζούρες στην «OPAP Arena» πριν το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται ο κατήφορος του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στα λευκά η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

«Η ΑΕΚ ήρθε με σκοπό να μην αγωνιστεί», λέει ο Γ. Σπανός για την αναβολή του αγώνα

Κ. Κατσουράνης: "Εγώ αν ήμουν παίκτης, δεν θα καταλαβαίνα το πρόβλημα στα δοκάρια"

Η απάντηση του Κώστα Κατσουράνη στα σχόλια της ΠΑΕ ΑΕΚ

Κ. Κατσουράνης: "Είναι αστείο να μιλάμε για το σκάψιμο της γραμμής"

Κ. Κατσουράνης: "Υπάρχει υπαιτιότητα του Ατρομήτου, αλλά τα ματς κερδίζονται στο γήπεδο"

Κ. Κατσουράνης: "Όύτε ο Αλμέιδα ξέρει αν θα κάνει καλό η αναβολή"

Ατρόμητος - ΑΕΚ | Τι προβλέπει ο κανονισμός για το συμβάν με τα δοκάρια

Δ. Σπάνος: "Αστείες εκδοχές της ΑΕΚ για να πάρει το ματς στα χαρτιά"