28 Απρ 2024

Κολομβια καταντησε η Ελλαδα με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι - Ένας νεκρος και ένας τραυματίας

Marousi1 Επεισόδιο με πυροβολισμούς, έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Marousi2
Κατά πληροφορίες, στη λεωφόρο Κηφίσιας, στο ύψος του Αμαρουσίου, σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τουλάχιστον δύο ατόμων έξω από νυχτερινό κέντρο. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με συνέπεια οι δύο εμπλεκόμενοι να τραυματιστούν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στον «Ερυθρό Σταυρό», ωστόσο ο ένας κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, εξαιτίας τραύματος στον λαιμό. Ο έτερος, 23 ετών, ελληνικής καταγωγής νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

marousi_2
marousi_pirovolismoi



Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν κάλυκας από σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα πυροβόλο όπλο.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για να διαπιστωθούν τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι συμμετέχοντες στο περιστατικό ήταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο και βγήκαν έξω και ξεκίνησε ο καβγάς.
protothema.gr