22 Αυγ 2024

Σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση για το τσιφτετέλι Ράπτη ενώ καιγόταν το Χαλάνδρι...Αψογο τσιφτετελι σαντουιτς .....μαλλον εχει ειδικοτητα στον χορο!!

 

Το γλέντι της υφυπουργού στο σκάφος στήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, σχεδόν 24 ώρες μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στον Βαρνάβα και πριν αυτή τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Σιγή ιχθύος τηρεί η κυβέρνηση μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Dnews, στο οποίο εμφανίζεται η υφυπουργός Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη, να χορεύει τσιφτετέλι πάνω σε σκάφος στην Αστυπάλαια, την ώρα που η φωτιά η οποία έπληξε την Αττική συνέχιζε το καταστροφικό της πέρασμα, φθάνοντας μέχρι το Χαλάνδρι.

Το γλέντι της υφυπουργού στο σκάφος στήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, σχεδόν 24 ώρες μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στον Βαρνάβα και πριν αυτή τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Η υφυπουργός Ανάπτυξης, σύμφωνα με τους πληροφοριοδότες μας, επιβιβάστηκε στο σκάφος που αριθμούσε περίπου 50 επιβαίνοντες, μαζί με μία ακόμα φίλη της και με την παρέα μίας αιρετής από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το βίντεο του Dnews αναπαράχθηκε από την πλειοψηφία των σάιτ και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, με φωνές να ζητούν από τη Ζωή Ράπτη να παραιτηθεί.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στις πυρόπληκτες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής, δέκα ημέρες μετά την τεράστια πυρκαγιά, επέλεξε να συνοδεύεται από τους Βασίλη Οικονόμου και Ζωή Ράπτη, ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας.

Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την επιλογή του, που προφανώς είχε στόχο την… άφεση αμαρτιών στα δύο κυβερνητικά μέλη, καθώς την ώρα της πυρκαγιάς η μεν κ. Ράπτη, Υφυπουργός ανάπτυξης και βουλευτής του Βορείου Τομέα Αθηνών, χόρευε σε σκάφος σε νησί του Αιγαίου, ο δε κ. Οικονόμου, βουλευτής Ανατολικής Αττικής, διασκέδαζε σε κλαμπ της Ρόδου;

Η αλαζονεία "χτυπάει κόκκινο". Αιδώς Αργείοι… ».

Η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς

«Μια ημέρα μετά το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική κι ενω ακόμα οι φλόγες έκαιγαν ανεξέλεγκτες η υφυπουργός ανάπτυξης κ. Ράπτη το γλεντούσε σε σκάφος που έκανε κρουαζιέρα στην Αστυπάλαια σύμφωνα με ρεπορτάζ του dnews», τονίζει η Νέα Αριστερά και συνεχίζει:

«Η προκλητική και δίχως ενσυναίσθηση συμπεριφορά στελεχών της κυβέρνησης δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν θα δεχθούμε όμως ότι είναι και κανονικότητα. Η κυρία Ράπτη που χθες συνόδευσε μάλιστα τον πρωθυπουργό στο σόου στην Πεντέλη οφείλει άμεσα να καταθέσει την παραίτηση της».

«Γλέντι» (και) στο Twitter

«Γλέντι» στήθηκε και στο X με αφορμή το τσιφτετέλι της Ζωής Ράπτη.