21 Αυγ 2024

Ο Κασσελάκης τη «στήνει» στον Πολάκη!

Με εντολή Κασσελάκη επιστρατεύεται ιδιωτική ελεγκτική εταιρεία για να μελετήσει και να καταλήξει σε πόρισμα για την υπόθεση Λινού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία πάντως η βουλευτής του ΣυΡιζΑ τα διαψεύδει. Περίεργη η σπουδή της διάψευσης, αφού η ίδια φαίνεται να είναι ελεγχόμενη από την ηγεσία του κόμματος.

Ακόμα πιο περίεργη πάντως είναι η εμπλοκή ιδιωτικής εταιρείας για τον έλεγχο της συγκεκριμένης υπόθεσης που έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στους ψηφοφόρους αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι ακριβώς θα ελέγξει δηλαδή η ιδιωτική εταιρεία; Εάν το Ινστιτούτο Λινού πήρε εκατομμύρια από την κυβέρνηση Μητσοτάκη; Μα τα ποσά είναι αναρτημένα στην διαύγεια!

https://www.newsbreak.gr/

Τι άλλο θα ελέγξει; Εάν είχε συνεργασία με την αμαρτωλή εταιρεία Γιαννίτση για τα παιδικά γεύματα; Μα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την συνεργασία είναι κι αυτά δημόσια!

Εάν υπάρχει ποινική διάσταση στην επαγγελματική δραστηριότητα Λινού; Μα αυτό δεν είναι αρμοδιότητα κάποια ιδιωτικής εταιρείας, αλλά της ελληνικής δικαιοσύνης.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ Στέφανος Κασελάκης, στήνει μία παγίδα στον Παύλο Πολάκη, προκειμένου να βγει ένα πόρισμα – κωμωδία από την ιδιωτική εταιρεία που θα τα βλέπει όλα «καλώς καμωμένα, νόμιμα και φορολογημένα», δικαιώνοντας έτσι τη Λινού.

Εάν πάντως ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα καθαρίσει την Λινού στα μάτια των ψηφοφόρων, μάλλον θα εκπλαγεί αρνητικά…