19 Φεβ 2025

Θείος Β.Καλογήρου στον επικήδειο: «Σου κόψανε βίαια το νήμα της ζωής σου χέρια άνομα που τα διέταξαν άλλοι άνομοι»

 

«Σου κόψανε βίαια το νήμα της ζωής σου χέρια άνομα που τα διέταξαν άλλοι άνομοι», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον Τύρναβο, στον επικήδειο που εκφώνησε.

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Βασίλη Καλογήρου στο κοιμητήριο της Λάρισας.

Υπενθυμίζεται, πως ο 39χρονος εντοπίστηκε νεκρός τη Δευτέρα 17/2 σε δύσβατη περιοχή του Τυρνάβου ύστερα από πολλές μέρες που αγνοούνταν.

Ο θείος του εκλιπόντος, Γιώργος Αποστολάκης, εκφώνησε επικήδειο μέσω του οποίου άφησε αιχμές προς τους δολοφόνους του Βασίλη, καθώς η οικογένεια του 39χρονου πιστεύει πως δεν πρόκειται για αυτοχειρία, αλλά για εγκληματική ενέργεια.

«Σου κόψανε βέβαια βίαια και βάρβαρα το νήμα της ζωής σου χέρια άνομα, χέρια που τα διατάξανε άλλοι άνομοι. Μας είπαν οι ιατροδικαστές ότι πιθανότερος τρόπος που σου πήραν τη ζωή ήταν ένας ασφυκτικός θάνατος, ένας στραγγαλισμός ίσως. Και αυτό 3-4 ημέρες μετά την εξαφάνισή σου. Και σε φαντάζομαι Βασίλη να ζητάς εσύ και τα παιδιά του ματωμένου τρένου των Τεμπών οξυγόνο και αέρα για να κρατηθείς στη ζωή».

Με θερμά λόγια για τον εκλιπόντα μίλησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος. «Παιδί συγκροτημένο ο Βασίλης… Είχε συνηδειτό βίο εκκλησιαστικό… Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτοκτονία… Οφείλουμε να προσέχουμε τι λέμε. Οι κουβέντες του καφενείου μεταφέρονται στο δημόσιο λόγο», είπε.