Η Κορινθία φαίνεται να αποκτά ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό του Αντώνη Σαμαρά για τον νέο πολιτικό φορέα που έχει προαναγγελθεί.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιεύματος, στην... περιοχή του Λουτρακίου, της Περαχώρας και της Αρχαίας Κορίνθου πραγματοποιούνται επαφές και δείπνα με πρόσωπα που εξετάζουν τη συμμετοχή τους στο εγχείρημα.
Κεντρικό ρόλο στις συγκεκριμένες συναντήσεις φέρονται να έχουν ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Πετρίτσης και ο επιχειρηματίας και δικηγόρος Αλέξανδρος Γκουριώτης, ενώ στις επαφές συμμετέχουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και «γαλάζια» στελέχη από Αργολίδα, Μεσσηνία και Αρκαδία.
Στο παρασκήνιο εμφανίζεται και ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος φέρεται να λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος με αυτοδιοικητικά και κομματικά πρόσωπα.
www.bankingnews.gr
