10 Ιαν 2013

Σε δημοσκόπηση του Βλάση Τσάκα για λογαριασμό του Αλαφούζου προηγείται η ΝΔ



Γελαει ο κοσμος ολος....αλλα το στοχο της για να ψηφισουν τα νομοσχεδια θα τον πετυχει........















Προβάδισμα της ΝΔ με 29% έναντι 28,5% του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το Βαρόμετρο Ιανουαρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή...

Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων τρίτο κόμμα, αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 10% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%. Η ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνει 7% και το ΚΚΕ 5,5%.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σχέση με το βαρόμετρο του Δεκεμβρίου, η ΝΔ κερδίζει 3 μονάδες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει 2. Σταθερό είναι το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ, και μειωμένο κατά μία μονάδα το ποσοστό των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στην παράσταση νίκης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 44% και η ΝΔ με 39%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Αντώνης Σαμαράς με 48%, αυξάνοντας το ποσοστό του σε σχέση με τον Δεκέμβριο κατά 8 μονάδες.
Σε ότι αφορά την δημοτικότητα των πολιτικών κομμάτων αύξηση παρουσιάζει το ποσοστό της ΝΔ, ενώ τη μεγαλύτερη μείωση παρουσιάζει το ποσοστό των Ανεξάρτητων Ελλήνων (-6 μονάδες)

Πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός παραμένει ο Φώτης Κουβέλης, αυξάνοντας μάλιστα το ποσοστό του, ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς και τρίτος είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
http://www.fimotro.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3570.html