17 Ιαν 2013

Σέξι μοντέλο καταγγέλλει… στενό μαρκάρισμα γένους θηλυκού! [εικόνες]

Σέξι μοντέλο καταγγέλλει… στενό μαρκάρισμα γένους θηλυκού! [εικόνες]Eλεύθερη και ωραία δηλώνει η συγκεκριμένη «καυτή» κυρία, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνική εκπομπή αποκάλυψε πως έχει δεχτεί…
στενό μαρκάρισμα γένους θηλυκού!

Το γνωστό μοντέλο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε και όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή του, ενώ περιέγραψε την αμηχανία που ένιωσε τη στιγμή που δέχτηκε φλερτ από λεσβία.
Σύμφωνα με την «Espresso», όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα της της ζήτησε να πάνε για ένα ποτό σε γνωστό γκέι μπαρ στο Γκάζι: «Μόλις μπήκα στο μαγαζί ένιωσα να με καρφώνει με τα μάτια της, αλλά δεν έδωσα σημασία» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε γκέι μπαρ, της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι τη φλέρταρε γυναίκα και συνέχισε να εξηγεί: «Κάποια στιγμή με πλησίασε και μου ζήτησε να μου δώσει, έστω, ένα φιλί. Ενιωσα πολύ αμήχανα, αλλά αρνήθηκα πολύ ευγενικά και συνέχισα να διασκεδάζω με την παρέα μου».
Οσον αφορά την προσωπική της ζωή, το όμορφο μοντέλο δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αυτό το διάστημα δεν έχει σχέση, αφού πρόσφατα χώρισε από τον επιχειρηματία με τον οποίο διατηρούσε σχέση. «Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Η ζωή προχωράει» είπε η Δήμητρα, η οποία φαίνεται πως είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να νιώσει καινούργιες συγκινήσεις. Για του λόγου το αληθές, το μοντέλο ξεκινάει ήδη τις αλλαγές, αφού ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τη συνάδελφό της Νάιλα, προκειμένου να έχουν η μια την άλλη και να μοιράζονται τα έξοδα στους χαλεπούς καιρούς του μνημονίου.

πηγή: markos.tv