1 Φεβ 2013

ΑΕΚτζής έδωσε την αποζημίωση από ατύχημα του γιου του για μεταγραφή Ανάκογλου

PS: Μας άφησε άφωνους η είδηση αυτή, όχι γιατί ο πατέρας έδωσε τα χρήματα και απλά ζήτησε να έρθει αντιπροσωπεία να δει το παιδί του, αλλά γιατί στην ΑΕΚ δέχθηκαν αυτά τα χρήματα... Η αντιπροσωπεία παικτών της ΑΕΚ θα έπρεπε να πάει ούτως ή άλλως σε αυτό το παιδί όπως και σε κάθε άλλο σοβαρά άρρωστο ή τραυματισμένο παιδί. Αλλά.... να δεχθούν όλοι αυτοί, οι μέτοχοι, οι επιχειρηματίες, να πάρουν 30.000 ευρώ χωρίς να δώσουν δε και καμία εγγύηση ότι θα τα επιστρέψουν τα χρήματα είναι το λιγότερο για εμάς ντροπή!!! Ο πατέρας έκανε αυτή την πράξη για να δώσει λίγη χαρά στο παιδί του... Αυτοί, της ΑΕΚ, γιατί το έκαναν;--------
Η ΑΕΚ έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεταγραφική περίοδο, κάνοντας δικό της τον... Δημήτρη Ανάκογλου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, μολονότι βρέθηκε ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με την «Ενωση» και από το Σάββατο θα βρίσκεται στη διάθεση του Λίνεν.


Οπως έβγαινε από την «Ενωση», οπαδός της ομάδας και μέλος των Supporters, επικοινώνησε με την ΠΑΕ και ενημέρωσε πως το παιδί του πρόσφατα είχε ένα σοβαρό ατύχημα, που του προκάλεσε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η οικογένειά του εισέπραξε πρόσφατα ένα ποσό από την ασφάλεια και στην «Ενωση» ενημερώθηκαν ότι σκοπεύει να δώσει μέρος των χρημάτων, προκειμένου να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κλωναρίδη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανέφεραν ότι στο «στόχαστρο» βρίσκεται μόνο ο Ανάκογλου και το βράδυ της Τετάρτης ο πατέρας του άτυχου νεαρού συναντήθηκε με τους Δημητρέλο και Μπρουσιανό, δίνοντάς τους 30.000 ευρώ! Χωρίς να ζητήσει καμία εγγύηση, παρά μόνο αντιπροσωπεία παικτών να επισκεφθεί το παιδί του στο σπίτι, κάτι που εννοείται ότι θα γίνει.

Μετά το οριστικό ναυάγιο με τον Παναθηναϊκό και νέα ελαφρώς βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ ο Ανάκογλου κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου βρισκόταν άνθρωπος της «Ενωσης» με τα απαραίτητα έγγραφα ανά χείρας και υπέγραψε μέχρι το 2016. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανσερραϊκός θα πάρει από την ΑΕΚ ένα ποσό κοντά στις 100.000 συν 25% ποσοστό μεταπώλησης.


πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ