11 Φεβ 2013

Ζευγάρι εύπορων ηλικιωμένων δολοφονήθηκε λόγω λάθους του Google Maps

Ένα εύπορο ζευγάρι από το Wisconsin εκτελέστηκε εν ψυχρώ από πληρωμένο δολοφόνο μέσα στο σπίτι του, επειδή ο εκτελεστής οδηγήθηκε στο λάθος σπίτι από τη Google Maps.
Ο λόγος για τον 68χρονο Dennis Koula και την 65χρονη σύζυγό του  Merna οι οποίοι  βρέθηκαν νεκροί στο...
σπίτι τους από τον γιο του Eric τους τον Μάιο του 2010.
Ο γιος τους εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης με την κατηγορία  για τη δολοφονία τους! Σύμφωνα με το CBS, νέα στοιχεία   οδηγούν στο συμπέρασμα πως η δολοφονία ήταν τελικά επί πληρωμή από επαγγελματία.
Ο Eric συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες για τη δολοφονία των γονιών του μέσα από τη φυλακή αναφέρει "Έχει όλα τα στοιχεία ενός χτυπήματος ή τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει".
Ένας ανακριτής της αστυνομίας εξέτασε τη θεωρία της δολοφονίας μιας πιθανής δολοφονίας από πληρωμένο δολοφόνο ο οποίος πιθανώς έκανε λάθος στο σπίτι από το Google Maps. Μάλιστα ο John Christophersen, ένας ειδικός πράκτορας του  Υπουργείου Δικαιοσύνης "Δεν βρίσκει κανένα κίνητρο πίσω από αυτή τη δολοφονία" .
Πάρα την ενδελεχή έρευνα του Christopherse σήμερα έρχεται ένας γείτονας του ζευγαριού και δίνει μια νέα διάσταση στο σίριαλ. Ο Steve Burgess ανέφερε στις αρχές πως λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία των γειτόνων του, είχε λάβει ορισμένα απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του.
Η Merna ήταν μια φιλήσυχη δασκάλα ενώ ο  Dennis διατηρούσε μια  μια αλυσίδα φαρμακείων και μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Ford στην πόλη La Crosse.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δολοφόνοι δεν έκλεψαν ούτε χρήματα, ούτε κοσμήματα. Δεν άγγιξαν τίποτα μέσα στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους το λαπ τοπ ή κάποια άλλη συσκευή.
Ο  Eric καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη  για τη δολοφονία των γονιών τον περασμένο Αύγουστο.
"Η καρδία μου σταμάτησε όταν άκουσα την ετυμηγορία" ανέφερε η αδελφή του, Cindy
 http://news247.gr