16 Φεβ 2013

H πολυτάραχη ερωτική ζωή του Pistorius- Δείτε τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του! [Εικόνες]

Είχαν περάσει πολλές γυναίκες από την ζωή του Oscar Pistorius, πριν την τραγωδία στην οποία φέρεται να σκότωσε τη σύντροφο του, είδηση που σόκαρε τον κόσμο της Νότιας Αφρικής και του αθλητισμού παγκοσμίως.
Πρώτο του κορίτσι ήταν η Vicky Miles, μαθήτρια λυκείου, με την οποία φαίνεται πως είχαν μια σχέση ταραχώδη, με ....
αρκετούς χωρισμούς στην πορεία της. Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2006 και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Επανασυνδέθηκαν λίγο αργότερα και χώρισαν οριστικά το περασμένο έτος.
Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους όμως, ο Παραολυμπιονίκης έβγαινε έξω και με τη φοιτήτρια μάρκετινγκ στο Cape Town και μοντέλο, Samantha Taylor.
pistorius5 pistorius2

Τον περασμένο Οκτώβριο, η εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία ήταν τότε ηλικίας 18, παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Top Billing, ως επίσημη αγαπημένη του. Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές του στις Σεϋχέλλες.
pistorius3
Το ίδιο διάστημα, εφημερίδα της Νέας Υόρκης, δημοσιεύει έξοδο του με το μοντέλο από τη Ρωσία, Anastassia Khozissova.
pistorius4
Ο αθλητής έχει συνδεθεί και με άλλες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων των Chanelle Du Plessis (αριστερά) και Melissa Rom (δεξιά).
pistorius1
Η πρώτη γνωριμία του με τη Reeva Steenkamp έγινε σε μια τελετή απονομής βραβείων στη Νότια Αφρική τον περασμένο Νοέμβριο. Αρχικά, το μοντέλο είχε δηλώσει πως ήταν «απλά φίλοι».
Όταν έγινε σαφές πως η Reeva Steenkamp είχε σχέση με τον αθλητή, η πρώην του Samantha Taylor έξαλλη δήλωσε σε τοπική εφημερίδα: «Έτσι κάνει ο Oscar με τις γυναίκες. Είναι πιθανόν να μην είναι η μόνη που έχει. Δεν είναι στην πραγματικότητα αυτό που νομίζει ο κόσμος».

πηγή: star