15 Φεβ 2013

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SAAB ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Η Eurobank ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ;

Εκτός από τις εξαγγελίες για τα μεγάλα έργα του Δήμου Αργους Μυκηνών που τα πέτυχε όπως λέει ΜΟΝΟΣ του ο δήμαρχος ( εννοώντας πως  η υπόλοιπη παρέα του είναι ανίκανη), έχει ξεχάσει να μας πεί πολλά απλά πράγματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες.
       Για παράδειγμα από πού παίρνουν την..... εξουσία οι κάθε λογής δημοτικοί σύμβουλοι και οδηγούν τα αυτοκίνητα του δήμου ; Και ποιός μας λέει πού πηγαίνουμε  Τούς βλέπουμε και ώρες εκτός ωραρίου σε περιοχές εκτός αρμοδιότητας. Τί γίνεται εκεί δήμαρχε ; Θα σταματήσει αυτό το βιολί;
       Ακόμα χειρότερα τι δουλειά έχουν να παίρνουν τα αυτοκίνητα σύμβουλοι χωρίς πλέον καμία αρμοδιότητα; Και μέσα στο δημαρχείο υπάρχουν και άτομα «άνευ χαρτοφυλακίου» ; Μάλλον πρέπει να είναι οι περισσότεροι και οι τιτλούχοι είναι για μόστρα!
       Αυτό το μπάχαλο στο προαύλιο του παλιού δημαρχείου με τα μηχανάκια εδώ κι εκεί και με τις τεράστιες πινακίδες ΔΕΥΑΑΡΜ  (για να φαίνονται από το κάστρο;), το έχει επιλέξει ο νέος αντιπρόεδρος ή είναι κοινή απόφαση όλων σας;
       Τέλος – προς το παρόν- εκείνο το περιβόητο αυτοκίνητο Saab πού μας έδωσε δωρεάν η Eurobank  τί απέγινε;
        Ξέρουμε πως τόχουμε παραλάβει. Δεν το βλέπουμε όμως στο δημαρχείο. Μήπως μας το πήραν πίσω επειδή μειώθηκαν τα διαθέσιμα ή μήπως το οδηγεί κάποιος άλλος εκτός δήμου ? Αλήθεια η διοίκηση της τράπεζας που το παραχώρησε μπορεί να μας να ενημερώσει αν το παρέδωσε , που το παρέδωσε και σε ποιον το μεταβίβασε; Αναμένουμε απαντήσεις από τους υπευθύνους.
       Κάτι απίστευτο μάθαμε αλλά ελπίζουμε να είναι ψέματα για το καλό πολλών. Μέχρι βέβαια αποδείξεως του εναντίου....
reporter
 http://www.parapolitikaargolida.gr