15 Φεβ 2013

Όταν μια ψηφοφόρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σοκάρεται από τους Χρυσαυγίτες…


Μεγάλη «ήττα» φαίνεται πως έπαθε χτες το απόγευμα αναγνώστριά μας, η οποία βρέθηκε στο κέντρο του Πειραιά κι «έπεσε» πάνω στην πορεία μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που διαμαρτυρήθηκαν μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο για την επίθεση με γκαζάκια, προχτές το βράδυ, στα γραφεία του κόμματος στον Πειραιά.,,,,
     Η αναγνώστρια, που κατά δήλωσή της είχε ψηφίσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις τελευταίες εκλογές, μας έστειλε το παρακάτω e-mail που δημοσιεύουμε αυτούσιο:
     «Χτες το απόγευμα ήρθα για πρώτη φορά face to face με μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μόλις είχα σχολάσει κι έπεσα πάνω στην πορεία τους, στο κέντρο του Πειραιά.
     Τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την είχα ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές. Και σε αντίθεση με όσα παπαγαλίζετε οι δημοσιογράφοι, δεν ήταν ψήφος αντίδρασης ενός ανθρώπου χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου, εργάζομαι και ήμουν πάντα «δεξιών» καταβολών. Η ψήφος στο κόμμα ήταν ενσυνείδητη επιλογή διότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτά που έλεγε με εξέφραζαν.
     Αυτό που αντίκρισα χτες, ήταν ένα σοκ για μένα. Περίπου 100 ενήλικες άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, ντυμένοι με σχεδόν πανομοιότυπα ρούχα, χωρίς να ξεχωρίζει ο ένας απ’ τον άλλον, να περπατούν μέσα στο ψιλόβροχο, σε στρατιωτικό σχηματισμό, πίσω από μια ομάδα 5 ανδρών με παντελόνια – παραλλαγή. Αλλά το τελειωτικό χτύπημα, μου ήρθε όταν έφτασαν μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο, γύρισαν προς την πολυκατοικία που στεγάζει τα γραφεία τους κι ένας εκ των «αρχηγών» τους φώναξε: «Στοιχηθείτε!». Κι εκείνοι, σαν μικρά παιδιά που ετοιμάζονται για τη πρώτη τους συμμετοχή σε παρέλαση, το έκαναν!!!...