10 Μαρ 2013

Μπαφιάσαμε με τους χαρτογιακάδες του ΔΝΤ και τους ανίκανους Υπουργούς

Μπαφιάσαμε να ακούμε για εκθέσεις, μέτρα και διαπραγματεύσεις. Όλοι ορκίζονται ότι δίνουν μάχη για τη σωτηρία της χώρας με μέτρα απίστευτής αγριότητας και απάνθρωπης λιτότητας. 

Ο ένας λέει να διώξουμε ...οριζόντια δημοσίους υπαλλήλους, ο άλλος να κόψουμε τις συντάξεις, ο άλλος να ξεπουλήσουμε γρηγορότερα, ο άλλος να κουρέψουμε κι ο άλλος μισθούς και φυσικά να κατεβάσουμε, από το επίπεδο του...
φιλοδωρήματος,  τον κατώτο μισθό.
Οι χαρτογιακάδες του ΔΝΤ και των Βρυξελλών μας απειλούν ότι θα πάψουν να μας δανείζουν, ενώ οι Γερμανοί έχουν δώσει εντολή ότι δε θα πρέπει να μιλάμε για χαλάρωση του προγράμματος μετά το λάθος του πολλαπλασιαστή λιτότητας στο πρόγραμμα.
Στο ίδιο έργο θεατές, μια κακόγουστη παράσταση και με ατάλαντους πρωταγωνιστές…  
Οι δήθεν τεχνοκράτες του ΔΝΤ, λογιστές της κακιάς ώρας είναι εκτός τόπου και χρόνου κάνουν προτάσεις χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι η κοινωνία βρίσκεται στα όριά της.
Πως  θα πληρωθούν τα χρέη στην εφορία, τα χαράτσια και  τα δάνεια  όταν έχουν κοπεί  οι μισθοί και οι συντάξεις;
Ανίκανοι υπουργοί μακάριοι στην ακινησία τους δεν κάνουν τίποτα για να περιορίσουν την τεράστια σπατάλη του δημοσίου.  Λάθος άνθρωποι βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, ορισμένοι νομίζουν ότι θα είναι αιώνια στην καρέκλα τους. Το μόνο που κάνουν άριστα είναι να φροντίζουν την εικόνα τους και την εκλογική τους πελατεία.
Μιλάνε για ανάπτυξη , πως  θα ενισχυθεί η κατανάλωση και δε θα βάλουν λουκέτο άλλες επιχειρήσεις όταν ο κόσμος δεν έχει λεφτά να καταναλώσει;
Η κυβέρνηση ξέχασε πολύ γρήγορα τη λαϊκή εντολή για διαπραγμάτευση  του Μνημονίου.
Τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση, αν υποχωρήσει στους  χαρτογιακάδες, τότε το καζάνι δεν θα συνεχίζει να βράζει για πολύ αλλά θα τιναχτεί στον αέρα.
 Χορτάσαμε από σωτήρες των εαυτών τους και της εξουσίας τους! 
Ν.Π
Από newpost