17 Απρ 2013

Ενας πυγμάχος και ένας παίκτης του χαντμπολ τα θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης στην Πάτρα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το μακελειό έγινε χθες σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας στην οδό Σαχτούρη, όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης δύο άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή, άνοιξαν πυρ έξω από το κατάστημα με...
αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο άνδρες και να τραυματιστεί ελαφρά άλλος ένας.
Σύμφωνα με το pelop, οι δυο δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, φορούσαν κράνη και μπουφάν. Οταν έφτασαν έξω από το νυχτερινό κέντρο άρχισαν να πυροβολούν προς την πόρτα. Από τις σφαίρες έπεσαν νεκροί ο 35χρονςο υπάλληλος του καταστήματος Βασίλης Σινούρης ο οποίος πέθανε ακαριαία, ενώ ο 32χρονος Κωνσταντίνος Φράγκος κατέληξε μετά από λίγες ώρες και ένας 42χρονος άντρας τραυματίστηκε ελαφρά.
Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν (23) κάλυκες των 9 mm, ενώ στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή.
Ποιοι ήταν οι δύο άνδρες
Παίκτης στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ ήταν ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, ο οποίος όπως αναφέρει το pelop δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την Αστυνομία.
Ο 32χρονος Κωνσταντίνος Φράγκος, ο οποίος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, ήταν πυγμάχος και μάλιστα επρόκειτο να κατέλθει σε αγώνες πυγμαχίας Β κατηγορίας το Σεπτέμβριο.