11 Απρ 2013

Σφάζονται στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή και 'θάβουν' ...Σαμαρικούς!!!

Η εφημερίδα΄΄ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΄΄και συγκεκριμένα η στήλη ΄΄ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ΄΄ ,δημοσιεύει τηλεφωνική επικοινωνία (με την εφημερίδα) του τέως Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του
Υπουργού Κ. Αχιλλέα Καραμανλή , με τίτλο....
΄΄Δεν στήριξε την γραμμή Σφεληνιώτη ο Στέργιος Κούτουρλης΄΄.
 Το δημοσίευμα έχει ως εξής:
 ΄΄Επικοινώνησε χθες το πρωί μαζί μας ο τέως διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του τέως υπουργού Αχιλλέα Καραμανλή κ. Στέργιος Κούτουρλης και μας δήλωσε, ότι δεν στήριξε την γραμμή του περιφερειακού συμβούλου κ. Νίκου Σφεληνιώτη (στήριξη στον Κώστα Στάγκο) για την εκλογή προέδρου στη ΝΟΔΕ Σερρών ,στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή προέδρου της ΝΟΔΕ το 2010.
 Πρόσθεσε ότι το Πολιτικό Γραφείο του τέως υπουργού Αχιλλέα Καραμανλή δεν λειτουργούσε την περίοδο εκείνη καθότι ο Αχιλλέας Καραμανλής δεν ήταν Βουλευτής και συμπλήρωσε ότι οι φίλοι του γραφείου ψήφισαν κατά συνείδηση στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΟΔΕ.΄΄

 Η τηλεφωνική αυτή επικοινωνία προήλθε προφανώς μετά από το προηγούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας στην ίδια στήλη ,όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Νίκος Σφεληνιώτης ΄΄επέβαλε΄΄ την στήριξη του Κώστα Στάγκου στο Πολιτικό Γραφείο του κ. Αχιλλέα Καραμανλή, στις εκλογές Προέδρου ΝΟΔΕ του 2010.
 Όπως είναι γνωστό ΄΄αντίπαλος΄΄ του Κώστα Στάγκου ήταν ο ΄΄Σαμαρικός΄΄ Θεόδωρος Καμπούρης ,ο οποίος μετά την παραίτηση Στάγκου ανέλαβε την ηγεσία της ΝΟΔΕ σύμφωνα με το καταστατικό της Ν.Δ. 
Είναι επίσης γνωστό ότι ο Νίκος Σφεληνιώτης ,΄΄πρωτοκλασάτο΄΄ στέλεχος του κ. Κώστα Καραμανλή , παραιτήθηκε από υπεύθυνος Αγροτικού της ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ , λόγω της τοποθέτησης του Μιχάλη Τζελέπη στην θέση του Υποδιοικητή του ΟΓΑ.
 Με δηλώσεις του στα ΜΜΕ είχε στραφεί λόγω της τοποθέτησης αυτής εναντίων του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Θεόδωρου Καμπούρη. Απ΄ότι μας είπαν Καραμανλικά στελέχη, το ΄΄άδειασμα ΄΄ του Στέργιου Κούτουρλη στον Νίκο Σφεληνιώτη δεν είναι ΄΄τυχαίο ΄΄και ίσως ( όπως λένε) έχει να κάνει με πιθανές αλλαγές προσώπων στο Πολιτικό Γραφείο του κ Κώστα Καραμανλή.
Εκτιμούν πάντως, ότι σε κάθε περίπτωση οι δηλώσεις των δύο στελεχών στα Μ.Μ.Ε μόνο ΄΄καλό΄΄ δεν κάνουν στην εκλογή του....

http://dovites.blogspot.gr/2013/04/blog-post_11.html