9 Απρ 2013

"Nέα ΜΕΡΑ": Επιτέλους ένα κόμμα (με Καραμανλικές καταβολές) σπάει την διακομματική ΟΜΕΡΤΑ για το σκάνδαλο του ΟΠΑΠ και τον Εθνικό Προμηθευτή !



Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε Γραμματέας της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Μιχάλης Γιαννάκης με αφορμή τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του ΟΠΑΠ.....
Ο κ. Γιαννάκης, μετά τη Γενική Συνέλευση έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο μονίμως απών από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας επέλεξε, ως καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός, ο βασικός μέτοχος του ΟΠΑΠ, που είναι το Ελληνικό Δημόσιο, να είναι «απών» από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού, την ώρα που αποφασιζόταν, στο παραπέντε της ιδιωτικοποίησης, η ανανέωση της σύμβασης του Οργανισμού με γνωστή ιδιωτική εταιρία.

Δεν αποτελεί έκπληξη η στάση αυτή του υπουργού Οικονομικών η οποία έχει και τις «ευλογίες» της κυβερνητικής τρόικας, η οποία μεθοδεύει με απαράδεκτο και αδιαφανή τρόπο την παράδοση του ΟΠΑΠ σε συγκεκριμένο όμιλο.

Έκπληξη, τέλος, δεν αποτελεί ούτε η χλιαρή αντίδραση του συμπορευόμενου διδύμου Τσίπρα – Καμμένου αλλά και της μονίμως κραυγάζουσας Χρυσής Αυγής, διότι με τη στάση τους μας προϊδεάζουν ενδεχομένως, για την εδώ και καιρό συνθηκολόγησή τους με τους πάλαι ποτέ και νυν Εθνικούς Προμηθευτές»

λυκαβητος