14 Μαΐ 2013

Νέα ΜΕΡΑ: «Πήραμε το μήνυμα, συνεχίζουμε τον Αγώνα»

Με αφορμή τη δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός extra3, στην εκπομπή «Αντιπαραθέσεις» του δημοσιογράφου κ. Άκη Παυλόπουλου, από το Γραφείο Τύπου της Νέας ΜΕΡΑς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:..

«Η «Νέα ΜΕΡΑ» αποδέχεται με αυξημένο αίσθημα ευθύνης τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης, σύμφωνα με τα οποία το Κόμμα καταγράφει πρόθεση ψήφου σε ποσοστό 2,3 %, ελάχιστο χρόνο μετά τη δημιουργία του και παρά το πέπλο σιωπής με το οποίο το σύστημα προσπάθησε  να καλύψει την πρωτοβουλία ίδρυσής του.
Η συμπεριφορά των συστημικών Μ.Μ.Ε που χαρακτηρίζονται από την απαγόρευση της «άλλης άποψης» ακόμη και στη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας αυτής, καταδεικνύει την προβληματική λειτουργία των θεσμών της Χώρας μας και συνεπώς την ανάγκη «δημοκρατικοποίησης της Δημοκρατίας» ως απαραίτητη συνθήκη για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Ο Πρόεδρος, τα Στελέχη και τα Μέλη του Κόμματος δηλώνουν πως συνεχίζουν σταθερά τον Αγώνα, πιστοί στη Δημοκρατία και τους θεσμούς, με μοναδικό στόχο την αφύπνιση όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στη σωτηρία της Πατρίδας και του Ελληνισμού».