1 Μαΐ 2013

Colpo Grosso του Πάνου Καμμένου

Πως ο Πάνος Καμμένος κατήργησε το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματός του;

Αν δεν είναι ερασιτέχνες, τότε ο Πάνος Καμμένος μπορεί να κατηγορηθεί για τον εμπαιγμό των στελεχών του κόμματός του. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ....
ανάδειξη του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ. Οι αρχαιρεσίες αφορούσαν μετά το συνέδριο του Κόμματος, το ύψιστο και καθοδηγητικό όργανο του κόμματος.
Στον Πάνο δεν αρέσουν όμως αυτά. Δεν θέλει όργανα και μάλιστα καθοδηγητικά που μπορεί να εμποδίσουν τον αλλοπρόσαλλο σχεδιασμό του και τις ανορθόδοξες συμμαχίες του. Έτσι φρόντισε πριν ακόμα από την εκλογή των μελών του Εθνικού Συμβουλίου, να το ….καταργήσει. Πως; Μα είναι ολοφάνερο από το Καταστατικό που ψηφίστηκε το Σάββατο ότι το Εθνικό Συμβούλιο αποτελείται μόνο από τον Πρόεδρο και όσους ο ίδιος διορίζει, δηλαδή τον Πρόεδρο της Νεολαίας, την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τους Γραμματείς του κόμματος.
Σύμφωνα με το Καταστατικό που ψήφισαν οι Σύνεδροι του κόμματος (άρθρο 29), στο Εθνικό Συμβούλιο ΔΕΝ ανήκουν τα 124 μέλη που εξελέγησαν την Κυριακή το βράδυ.
Ουδείς αντιλήφθηκε από όσους ζητωκραύγαζαν ότι τους είχε καταργήσει ο Πρόεδρος ΠΑΝΟΣ;
Και επειδή το Καταστατικό είναι το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ του κόμματος είναι προφανές ότι επίκειται ΝΕΟ συνέδριο των ΑΝΕΛ για να επανέλθουν τα 124 αιρετά μέλη στο Εθνικό Συμβούλιο.
Αν όχι, τότε επιβεβαιώνεται η δολιότητα και ο σκόπιμος αποκλεισμός των 124 εκλεγμένων μελών από το Εθνικό Συμβούλιο…
Όπως και να έχει, η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ του ΠΑΝΟΥ πήγαν ΠΕΡΙΠΑΤΟ!!!