1 Μαΐ 2013

Γιώργος Νταβρής: Οι... μούτζες στον Νικολόπουλο, η μομφή κατά του thebest.gr και μια οφειλόμενη απάντηση

http://www.thebest.gr
Από τον βουλευτή Αχαΐας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιώργο Νταβρή λάβαμε την ακόλουθη επιστολή (διατηρείται η μορφή του κειμένου):..

"ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ., ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗ...ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛΛ., ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BEST ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ., ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ κ.ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ κ.ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΗΣ κ.ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ,ΤΗΣ κ.ΙΑΤΡΙΔΗ,ΤΟΥ κ.ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ,ΤΟΥ κ.ΧΑΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ Ο κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ", ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕ...ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ.... ΕΠΕΙΔΗ, ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΙΣ "ΜΟΥΤΖΕΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ "THΕ BEST" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΑΝAΡΤΗΣΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ κ.ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΣΤΗΣ 20:00, ΟΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ THEBEST.GR
Προφανώς ο κ. Νταβρής λησμονεί - ελπίζουμε όχι εσκεμμένα- ότι το thebest.gr ανήρτησε πρώτο, το βράδυ του Σαββάτου, την αντίδραση βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας με τον κ. Νικολόπουλο.
Επίσης, λησμονεί - και πάλι, ελπίζουμε όχι εσκεμμένα- ότι το thebest.gr τις επόμενες ώρες κατέγραψε ακόμη και αντιδράσεις βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που διατυπώθηκαν, για το ίδιο θέμα, δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Χαικάλης) και για να φρεσκάρουμε την μνήμη του κυρίου βουλευτή επισυνάπτουμε - παραπλεύρως- τις αναρτήσεις μας.
Κατά συνέπεια, δεν κατανοούμε τα περί μη τήρησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και μονομέρειας που ο κ. Νταβρής μας καταλογίζει.
Και επειδή είναι Μεγάλη Εβδομάδα, σταματούμε εδώ και δεν σχολιάζουμε περαιτέρω το καταφανές ατόπημα του...
Σε ό,τι αφορά στις αναρτήσεις βίντεο που ο κύριος Νταβρής μας ζητάει ευχαρίστως να προχωρήσουμε στην ανάρτηση τους αμέσως μόλις μας σταλούν επισήμως από το Γραφείο Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.