23 Ιουν 2013

Τα αλβανικά κόμματα συνεργάζονται, για να σβήσει η φωνή του Ελληνισμού. AKΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

σ.σ Ξέρετε ποιους έστειλε η Ελλάδα παρατηρητές στις εκλογές;;;

Δεκάδες είναι οι παραβιάσεις που έχουν σημειωθεί από το πρωί στην περιοχή της Χιμάρας όπου σύμφωνα με ανταποκριτή της Aftonomi.gr τα δύο.. μεγάλα αλβανικά κόμματα Δημοκρατικό και Σοσιαλιστικό βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία απειλώντας και εμποδίζοντας εκατοντάδες Βορειοηπειρώτες να ψηφίσουν.

Οπως μεταφέρει ο ανταποκριτής μας από την περιοχή στόχος τους είναι να μην έχει ο Ελληνισμός την δικιά του ανεξάρτητη φωνή!

Αναλυτικότερα:
- Στο χωριό Κηπαρό της Χιμάρας εντοπίστηκε άτομο με διαφορετικές ταυτότητες που προσπάθησε να ψηφίσει δύο φορές (3 διαφορετικά επεισόδια). Στο ίδιο τμήμα άτομο ονόματι Ελβίρα Γκιώνη ψήφισε χωρίς να είναι εγγεγραμμένη στους καταλόγους.
- Στα Σπήλια της Χιμάρας το μέλος της εφορευτικής επιτροπής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μίρκα Γκιτσάλη εμποδίζει στο να συνοδεύονται και να βοηθιούνταi υπερήλικοι ψηφοφόροι (5 επεισόδια).
- Στην περιοχή Μιχαήλη η ψηφοφορία γίνεται ανοικτά σε κοινή θέα, το παραβάν είναι σκισμένο.
- Κάμπι Χιμάρας – Ελληνικό Σχολείο, ο υπάλληλος του δημαρχείου Έλτον Ρόντος του Νικολάου ο οποίος δεν υπάρχει στους εκλογικούς καταλόγους τριγυρνάει στα δυο εκλογικά τμήματα και πιέζει τον κόσμο να ψηφίσουν το Σοσιαλιστικό Κόμμα.
- Γενικότερα παρατηρείται συνεργασία PD με PS στις εφορευτικές επιτροπές. Ο περιφερειάρχης Δημογιάννης με συνοδεία περιφέρεται στα εκλογικά κέντρα και ασκεί πιέσεις υπέρ του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Στελέχη και οπαδοί του ΜEGA προτρέπουν ψηφοφόρους να ψηφίσουν Δημοκρατικό Κόμμα.
Ετσι έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής στην περιοχή της Χιμάρας.
Από το http://aftonomi.gr/politiki/item/2286-dekades-parabiaseis-stin-ximara-%E2%80%93-ta-albanika-kommata-synergazontai-gia-na-sbisei-i-foni-tou-ellinismou.html

Κλειστό είναι εδώ και δυο ώρες το εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στο κτίριο της Διεύθυνσης Παιδείας στους Αγίους Σαράντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonomi.gr φανατικοί υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο κι εσκισαν ένα σημαντικό μέρος των ψηφοδελτιων με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η εκλογική διαδικασία.
Οι παρατηρητες της Ομόνοιας-ΚΕΑΔ βρίσκονται στο σημείο και παρακολουθούν ανήσυχοι τις εξελίξεις.
 http://olympia.gr/