23 Ιουν 2013

Η Evita επικεφαλής του νέου μεγάλου κόμματος της κεντροαριστεράς που ετοιμάζουν Μπουτάρης-Βούγιας



Μια γυναίκα, δύο άνδρες κομπολόι δίχως χάντρες...",
θα μπορούσε να είναι το όνομα του νέου κόμματος στο χώρο της κεντροαριστεράς (ποιος είναι αυτός ο χώρος γαμώτι μου;), που προανείγγελε με συνέντευξή του στο αντισυστημικό ΕΘΝΟΣ της Κυριακής ο μερακλής δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Μπουτάρης...

Την ίδια ώρα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας επανέρχεται μετην κίνηση "Παρέμβαση για τη Θεσσαλονίκη".
Πίσω από τις συγκεκριμένες κινήσεις υπάρχει μια γυναίκα-η έξοχη ντιζέζ Εύα Καιλή-και η προσπάθεια των δύο ανδρών να κερδίσουν (και) την καρδιά της -είναι και ρομαντικοί.
Η Ευα εξομολείται στις φίλες της ότι πολύ θα ήθελε να ηγηθεί κόμματος, μια φιλοδοξία η οποία είναι από τις πλέον δημοφιλείς με την ανεργία και την κρίση που υπάρχει στην εγχώρια σόου μπιζ και στα ΜΜΕ.
Ετσι ο Μπουτάρης και ο Βούγιας, για χατήρι της, ετοιμάζουν το έδαφος για το κόμμα της θεσαλονικιάς EVITA-στο μεταξύ την Κυριακή στην Αίγινα έγινε και η ονοματοδοσία του μικρού Ερνέστου Τσε-πρα.
Ολα αυτά δείχνουν ότι (επιτέλους) η Eπανάσταση βρίσκεται προ των πυλών και πλησιάζει η ώρα να γίνει υπουργός και ο Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ιδού στο μεταξύ τι είπε ο νταλκαδιάρης Μπουτάρης για το νέο κόμμα.

Την άποψη ότι έχει φτάσει η ώρα για τη δημιουργία ενός νέου σχήματος στο χώρο της κεντροαριστεράς εκφράζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει ηγετικές φιλοδοξίες.

Ο Γ. Μπουτάρης, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του.  «Και σαν όνομα πλέον, δημιουργεί προβλήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα, θεωρεί ότι «σε ένα κεντροαριστερό σχήμα θα πρέπει να τιθασευτούν τα "εγώ" και οι προσωπικές φιλοδοξίες και να υπάρξουν συμβιβασμοί, αλλιώς θα υπάρχουν μόνο χαμένοι».


Προσθέτει ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, διαπιστώνοντας «ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανός να κυβερνήσει σήμερα, ούτε η ΝΔ μπορεί να κάνει κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και το αποτέλεσμα θα είναι ακυβερνησία».

Για  το «μαύρο» στην ΕΡΤ απαντά ότι ήταν ένας κακός χειρισμός από την πλευρά της κυβέρνησης. «Όταν οι αρχηγοί συμφώνησαν για την τρικομματική κυβέρνηση, έπρεπε να συμφωνήσουν και για το ότι οι αναδιαρθρώσεις και οι διορισμοί θα γίνουν μόνο με αξιοκρατικά κριτήρια. Τα οποία θα τα κρίνουν τρίτοι και όχι οι κομματικοί».

Ο ίδιος επικαλείται πρόσφατη δήλωση του Κώστα Σημίτη και σχολιάζει: «Το μυαλό, όπως πολύ καλά είπε ο Σημίτης, δεν το πουλάμε στον μπακάλη, το δίνει ο Θεός για να το χρησιμοποιείς και όχι για να γεμίζει μόνο το κρανίο σου».
 http://www.kourdistoportocali.com/articles/22072.htm