7 Ιουν 2013

Νικόλ Μινέττι: "Ναι, είχα δεσμό με τον Μπερλουσκόνι"

Αισθηματική της σχέση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε στους δικαστές του Μιλάνου η πρώην περιφερειακή σύμβουλος του Μιλάνου Νικόλ Μινέττι, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία, στα πλαίσια της...
υπόθεσης "Μπούγκα Μπούγκα".
Σε σημερινή της κατάθεση η Μινέττι τόνισε ότι "με τον Μπερλουσκόνι υπήρχε πραγματική αγάπη, ένας κανονικός δεσμός, με συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον".
"Μόλις τον γνώρισα-πρόσθεσε η εικοσιοκτάχρονη οδοντοτεχνίτης και πρώην πολιτικός- με σαγήνευσε αμέσως με την χαρισματική του προσωπικότητα. Πρώτα γίναμε φίλοι, και μετά από λίγο, άρχισε ο δεσμός μας".
Η Νικόλ Μινέττι αρνήθηκε ότι οργάνωσε τα "καυτά πάρτι της βίλας του 'Αρκορε", όπως την κατηγορούν οι εισαγγελείς. "Δεν ήξερα ότι η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα ήταν ανήλικη. Δεν οργάνωσα και δεν χειρίστηκα απολύτως τίποτα, διότι δεν είχε στηθεί κανένας περίεργος μηχανισμός", πρόσθεσε η πρώην περιφερειακή σύμβουλος της κεντροδεξιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.
O εισαγγελέας του Μιλάνου έχει ζητήσει την καταδίκη της Νικόλ Μινέττι σε επτά χρόνια κάθειρξης και σε δια βίου στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ