30 Ιουν 2013

Λογαριασμοί πολιτικών μας στο Λονδίνο!Πηγή: www.paraskhnio.gr

Του Γιάννη Ντάσκα
Αμέσως μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Γερμανούς οι Αμερικανοί ανέλαβαν την διαχείριση της τύχης μας.Κανόνισαν να μην ζητήσουμε από τους...
Δυτικογερμανούς αποζημιώσεις και λεηλατημένα.Οι Σοβιετικοί μετά τη συμφωνία τη Γιάλτας κανόνισαν να μην ζητήσουμε ούτε από τους Ανατολικογερμανούς.
Θα μας τάιζαν οι Αμερικανοί για να επιβιώσουμε και να ορθοποδήσουμε. Πράγματι φώναξαν μεγαλουπουργό μια απο τις μεταπολεμικές κυβερνήσεις τον Τ… Του έδωσαν ένα τεράστιο ποσό ως «αμερικάνικη βοήθεια στην Ελλάδα» και όχι ως δάνειο. Μόλις το πήρε το ποσό πήγε με τον Ελληνοαμερικανό που έκανε τη συνεννόηση με τους Αμερικανούς στο ξενοδοχείο στο κέντρο του Μανχάταν.Ο Ελληνοαμερικανός του είπε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος και ο υπουργός είναι κολλητός του και για του λόγου του αληθές έκανε το τηλεφώνημα και μίλησε και με τους δυο από το ξενοδοχείο. Ύστερα με τον Υπουργό πήγαν και κατέθεσαν τη βοήθεια σε δυο λογαριασμούς.

Το 50% στο λογαριασμό τάδε του Υπουργείου Οικονομικών της Ελλάδας και τον λογαριασμό τάδε στον αδερφό του Υπουργού. «Άμα δεν κλέψουν και δεν έχουμε στοιχεία πως θα τους έχουμε στο χέρι;» ήταν το δόγμα και είναι και σήμερα.
Αυτός ο Υπουργός με την οικογένειά του έπαιξε για δεκαετίες τεράστιο ρόλο στα ελληνικά πράγματα μεταξύ του τριγώνου Καραμανλής-Παπανδρέου-Μητσοτάκης.Σήμερα δε ζει ούτε ο ίδιος βέβαια,ούτε άλλος με το επώνυμό του στην πολιτική. Αυτή τη χρησιμότητα έχουν οι λίστες με τους καταθέτες πολιτικούς.
Στη λίστα Λαγκάρντ είναι η συζυγο;ς του Γιάννου και άλλα ονόματα.Στη λίστα Γιούνκερ σας γράψαμε νωρίτερα. Τώρα μαθαίνουμε οτι σε υποκατάστημα του Λονδίνου ελληνικής Τράπεζας υπάρχει μια λίστα με 94 ονόματα ηχηρά της πολιτικής ζωής της Ελλάδας.Και αυτή η λίστα έφτασε στα χέρια ξένων οι οποίοι έχουν βάλει εδώ και κάμποσο καιρό κάποιους απο αυτούς τους πολιτικούς να χορεύουν…κλέφτικους χορούς.
Ποιοι είναι;Πόσο τους εκβιάζουν;
Λένε ότι θα μάθουμε πολλά αλλά με …δόσεις!
 Πηγή: www.paraskhnio.gr