13 Ιουλ 2013

Με τη φόρα που πήρε ο Σαμαράς θα διορίσει και την Άννα Νταλάρα

Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα μετά τον διορισμό του Χρ.Παπουτσή ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Οι οπαδοί της ΝΔ κυρίως και γενικά της κεντροδεξιάς, σχολιάζουν αιχμηρότατα το γεγονός ότι ...
όσοι πασόκοι "έφαγαν μαύρο" από το λαό σε εκλογές, βρήκαν τον τρόπο να βολευτούν ξανά, σιτιζόμενοι με κρατικά λεφτά. Κι όλα αυτά με τις ευλογίες Σαμαρά, ο οποίος, από τη "μία και μοναδική εξεταστική για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο", φέρεται να κάνει τον τροχονόμο σε βολέματα πασόκων,που δε λένε να ξεκολλήσουν από τα κρατικά λεφτά.

Δεν υπάρχει καμία ισορροπία βολεμάτων, λένε πολλοί, αφού στο σύνολο του δημοσίου οι πασοκογενείς δυνάμεις έχουν το 70% και πλέον των υπαλλήλων, ενώ σε επίπεδο στελεχών, το 90% των θέσεων καταλαμβάνεται από "κεντροαριστερούς".
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο αναγνώστριας στο olympia.gr:

Popaia είπε

Εγώ ξέρω ότι η ΝΔ αβαντάρει συστηματικά τους πασοκοαριστερούς ενώ το αντίστροφο δεν έχει γίνει ποτέ. Μα ποτέ όμως. Ούτε στα ψηφοδέλτια τους βάζουν (όπως έκανε η ΝΔ με τον Τζαννετάκο ή τον Ρουσόπουλο) ούτε τους διορίζουν στις ΕΡΤ και στα καλύτερα πόστα, ούτε υπουργεία τους δίνουν, ούτε τέτοιες θέσεις εκπροσώπου της Ελλάδας στο εξωτερικό τους χαρίζουν. Και δη σε νεοταξίτiκες νούλες σαν τον Παπουτσή ή τον Ραγκούση.
Αυτά λοιπόν μόνο η ΝΔ τα κάνει. Σε λίγο θα τους ταχτοποιήσει όλους, απ’ το Σηφουνάκη μέχρι την Νταλάρα, μέχρι τα απομεινάρια της δημ.άρ που βουλιάζει μέχρι τους κουκουεδες μπορεί και τις διαλυθείσες συνιστώσες. Χωρίς να περιμένει κανένα αντάλλαγμα αφού έτσι κι αλλιώς αντάλλαγμα δεν έχει λάβει ποτέ μέχρι τώρα.
Επομένως για το φαινόμενο αυτό δεν κολλάει η ερμηνεία ότι αλληλοϋποστηρίζονται επειδή μια φάρα είναι όλοι. Μπορεί να είναι μια φάρα, όμως η υποστήριξη είναι μονόπλευρη. Κι αυτό κάτι σημαίνει. Σαν να προσπαθεί συνεχώς η ΝΔ να εξευμενίσει τις προοδευτικάντζες που την εκβιάζουν. Έτσι δείχνουν τα πράγματα, επιφανειακά τουλάχιστον.

Eleni είπε


Στείλαμε τήν Μπακογιάννη σπίτι της … μᾶς τήν «φέρμαραν» στό Ἐπικρατείας, σέ ἐκλόγιμη θέση ….
Στείλαμε τόν Παπουτσῆ σπίτι του… τόν τακτοποίησαν …
Στείλαμε τήν Μπιρμπίλη στά τσακίδια … τήν φύτεψαν ἀλλοῦ !
Τόν Σπυρόπουλο τά ἴδια ….
τήν Γιαννάκου … τό ἴδιο !
Δέν ἔχουν ἀφήσει κανέναν ΑΛΗΤΗ καί ΑΛΗΤΙΣΣΑ πού νά μήν μᾶς τόν ξαναφορτώσουν στήν πλᾶτη … καί ἔχουν τό θρᾶσος νά μᾶς λένε στήν συνέχεια : Ὁ κόσμος ψήφισε !!!!
Λοιπόν … γιά νά τελειώνῃ τό πανηγῦρι καί τό παραμῦθι … ὁ κόσμος ΔΕΝ ψηφίζει !
Ἄς τό πάρουν καί οἱ πιό ἀφελεῖς χαμπᾶρι !!! κι ἄς σταματήσουν νά κόβουν φλέβες γιά τίς κομματικές τους σημαῖες !
 http://taxalia.blogspot.com