2 Ιουλ 2013

ΑΓΡΙΕΥΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑΝΝΑΣ - "ΝΕΩΝ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΝΕΑ, ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ.

Σε πόλεμο εξελίσσεται η διαμάχη της Γιάννας Αγγελοπούλου με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", η οποία απάντησε σήμερα στην διάψευση που έστειλε χθες η σιδηρά κυρία, με αφορμή δημοσίευμα της Δευτέρας που ανέφερε ότι η .....
πρώην επικεφαλής των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος αποκάλυψε το σενάριο υποψηφιότητας αναφέρει:
«Παρακάμπτω εντελώς την απογοήτευσή μου (κλαίω...) γιατί δεν κοινοποίησε και σε εμένα την επιστολή, για να επισημάνω ότι η Drama Queen διαψεύδει, αν και όπως διαψεύδει, ότι θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων. Προφανώς, αυτό καταλαβαίνω από την απάντησή της- θα επιδιώξει να ηγηθεί συνδιασμού ευρύτερης πολιτικής και κομματικής στήριξης. Αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το γκρουπ ακόμη καλύτερα...».
Και προσθέτει: «Προς τι αυτή η αιδήμων ...αποσιώπηση; Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει»!
«Ποιο είναι το θέμα που δεν υφίσταται; Οτι η Drama Queen Gianna δεν θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Αθηναίων ή ότι δεν θα επιθυμεί να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ;» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο γνωστός αρθρογράφος.
Τέλος, αναφερόμενος στην απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει:
«Στην υπόθεση, όπως ήταν φυσικό, παρενέβη και ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο το οποίο θα αποδώσω στο αγόρι με το βελούδινο βλέμμα Σκουρλέτη καθώς βρίθει προσωπικών επιθέσεων εις βάρος μου -προφανώς επειδή δεν μπορεί να με... "πετύχει" όπως διαδίδει από εδώ και εκεί. Κατά το σχόλιο "τέτοιο θέμα δεν υφίσταται"».
μακελειο