29 Ιουλ 2013

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - Καταγγελίες Νεοδημοκρατών κατά του Αλ. Καχριμάνη ότι στηρίζει τον Φίλιο και... αδειάζει τον... Γκόντα!!!

Μετά την ψήφιση από την Περιφέρεια Ηπείρου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Διάνοιξη υδάτινου καναλιού για τη δημιουργία εναλλακτικού στίβου θαλασσίου σκι επί της βόρειας πλευράς του αναχώματος Αμφιθέας στο Δήμο Ιωαννιτών», που...
ουσιαστικά δίνει το πράσινο φως στη δημοτική Αρχή Φίλιου να τρέξει την κατασκευή του έργου, πολλοί είναι αυτοί στην τοπική Ν.Δ. που κατηγορούν ευθέως τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για στήριξη της πολιτικής του Φίλιππα Φίλιου σε ένα ζήτημα αιχμής, που ομολογουμένως έχει διχάσει την τοπική κοινωνία. Ο μόνος που αντέδρασε ανοιχτά στην πολιτική Καχριμάνη για το συγκεκριμένο ζήτημα, ήταν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρώτος σε σταυρούς (8.100), περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Καχριμάνη, Γιάννης Καραμπίνας. Καταψήφισε δημόσια στην κρίσιμη συνεδρίαση την πρόταση της πλειοψηφίας και γι' αυτό χαίρει της εκτίμησης του Νίκου Γκόντα. Ο ίδιος ο επικεφαλής της γαλάζιας παράταξης στο δήμο Ιωαννιτών, βρίσκεται πραγματικά σε δεινή πολιτική θέση, αφού από τη μία νοιώθει έντονα δίπλα του την παρουσία του Σταύρου Καλογιάννη στα δημοτικά πράγματα, ενώ από την άλλη βλέπει να τον αδειάζουν καθημερινά και πολλοί σύμβουλοί του ακόμη και μέσα στην ίδια του την παράταξη! Γι' αυτό και η στήριξη του Γιάννη Καραμπίνα προς το πρόσωπό του, σε αυτή την κρίσιμη φάση είναι πολύτιμη και του δίνει πολιτικό οξυγόνο, που τόσο έχει ανάγκη. Και ο Νίκος Γκόντας δεν ξεχνά εύκολα όσους τον στηρίζουν στα δύσκολα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Για βάλτε λίγο το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί! Όχι μην μπερδεύεστε, δεν πάει για δημοτικός σύμβουλος στα Γιάννενα ο Καραμπίνας. Απλά για να σας βοηθήσουμε θα σας θυμίσουμε ότι και οι δύο κατάγονται από τον ίδιο δήμο. Από Βαρλάμ (συγχωριανός του Κ. Κατσανάκη) ο Ν. Γκόντας, από Ψήνα ο Γ. Καραμπίνας.Τώρα καταλάβατε πως δένει το... "γλυκό;"