18 Ιουλ 2013

Πουπάκης: Υποχρέωση της κυβέρνησης να θέσει θέμα γερμανικών αποζημιώσεων



«Υποχρέωση της κυβέρνησης να θέσει επιτέλους στον Σόιμπλε το ζήτημα της αποπληρωμής του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πουπάκης ενώ με άλλη ανάρτηση άσκησε και σκληρή κριτική στον ...
γερμανό υπουργό Οικονομικών γράφοντας: « Ο υπερυπουργός της χώρας που ευθύνεται για 97 ολοκαυτώματα στην Ελλάδα, οφείλει να μας επισκέπτεται σαν απολογούμενος και όχι σαν κριτής».
Λίγη ώρα πριν από την συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Βόλφανγκ Σόιμπλε ο γαλάζιος ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης έθεσε θέμα γερμανικών αποζημιώσεων μέσα από το twitter, παίρνοντας αποστάσεις από τη «γραμμή» της ΝΔ.
Συνεχίζοντας την κριτική του γράφει: «Όταν η Γερμανία κερδίζει από την ελληνική κρίση και τους τόκους των δανείων, δε μπορεί ο Σόιμπλε να αρνείται νέα ελάφρυνση της Ελλάδος».
Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Πουπάκη:

1/4 Υποχρέωση της Κυβέρνησης να θέσει επιτέλους στο Σόιμπλε το ζήτημα της αποπληρωμής του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων.
— Kostas Poupakis (@PoupakisKostas) July 18, 2013
3/4 Ο υπερυπουργός της χώρας που ευθύνεται για 97 ολοκαυτώματα στην Ελλάδα, οφείλει να μας επισκέπτεται σαν απολογούμενος & όχι σαν κριτής.
— Kostas Poupakis (@PoupakisKostas) July 18, 2013
4/4 Όταν η Γερμανία κερδίζει από την ελληνική κρίση και τους τόκους των δανείων, δε μπορεί ο Σόιμπλε να αρνείται νέα ελάφρυνση της Ελλάδος.
— Kostas Poupakis (@PoupakisKostas) July 18, 2013
 http://troktiko.eu