12 Ιουλ 2013

Βράζουν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ..

Ανησυχία για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας...
Με καζάνι που κοχλάζει παρομοιάζουν τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες(ΚΟ) της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ παράγοντες των δύο κομμάτων, που ανησυχούν για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο, που...

θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Οι επιτελείς της Συγγρού και της Ιπποκράτους αντιλαμβάνονται ότι υποβόσκει ένα εξαιρετικά κακό κλίμα μεταξύ των βουλευτών των δύο κομμάτων, που καλούνται να ψηφίσουν, για μια ακόμα φορά, σκληρά μέτρα, με κυρίαρχο όλων αυτό που ανοίγει τον δρόμο για τις απολύσεις στο δημόσιο.

Εκφράζονται μάλιστα και δεύτερες σκέψεις, ως προς τη ...ματαιότητα της όλης προσπάθειας, που διαρκεί πάνω από τέσσερα χρόνια, χωρίς κανένα απτό αντίκρισμα.

Έχουν μάλιστα ήδη εντοπιστεί οι πιο επίφοβοι για ένα πιθανό αντάρτικο: Κακλαμάνης, Βλάχος, Ταμήλος, Κουκοδήμος και Τσαβδαρίδης από τη ΝΔ, Κουτσούκος, Τζάκρη και Δριβελέγκας από το ΠΑΣΟΚ. Οι «επιλοχίες» των δύο ΚΟ κινούνται προληπτικά για να αποτρέψουν τις ανταρσίες, υπενθυμίζοντας με νόημα ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης αριθμεί μόλις 155 βουλευτές, οπότε κάθε απουσία μπορεί να αποβεί μοιραία, για την επόμενη μέρα της.

Ιδιαίτερα σε ένα τόσο κρίσιμο νομοσχέδιο, που όντως μπορεί να κρίνει την τύχη της σημερινής κυβέρνησης. Ζητούμενο, ωστόσο, αποτελεί αν οι βουλευτές των δύο κομμάτων θα πεισθούν κι αυτή τη φορά να ψηφίσουν ή αν θα αρχίσει το πουλόβερ να ξηλώνεται στη Βουλή...
parapolitika.gr