12 Ιουλ 2013

Celebrities: Υπέροχα κορμιά 40 ετών και πάνω (sexy photos)

Δείτε μερικά από τα καλύτερα κορμιά που αν και έκλεισαν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, συνεχίζουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα...

Από την Heather Locklear στην ...

Heather Graham, τα κορμιά τους εκτεθειμένα με μπικίνι outfit παραμένουν τόσο καυτά που μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποια είναι τα μυστικά της διατροφής και του τρόπου ζωής τους.

Heidi Klum
Αν δεν το ξέραμε, δεν θα το πιστεύαμε ότι η 40χρονη Heidi Klum, η οποία λιάζεται κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Heather Graham

Υποπτευόμαστε ότι η 43χρονη ηθοποιός δεν απέκτησε το θανατηφόρο κορμί χωρίς να κάνει τίποτα. «Προσπαθώ να κοιμάμαι 11-12 ώρες κάθε βράδυ. Ακούγεται υπερβολικό, αλλά το έχω ανάγκη. Και το κόλπο πιάνει», είπε η Heather προβάλλοντας το σέξι σώμα της σε ένα ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο.



















Heather Locklear
Πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρουμε την ταυτότητα της, γιατί μας είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Locklear διαθέτει τέτοια κορμάρα στα 51 της χρόνια.

















Mariah Carey
Με καυτό λεοπάρ μπικίνι και τρελό νάζι σε παραλία της Καραϊβικής με τον άντρα της Nick Cannon.















Uma Thurman
Η 43χρονη καλλονή σε κρουαζιέρα στην Μεσόγειο με τον σύζυγο της Arpad Busson. Να σας θυμίσουμε ότι πριν από μόλις ένα χρόνο έφερε στον κόσμο την κόρη της Luna…

















Jenny Garth
Μετά τον περσινό χωρισμό της από τον σύζυγο της, Peter Facinelli, η Jennie Garth αποφάσισε να προσέχει πιο πολύ τον εαυτό της. Ιδού τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.

















πηγή: protothema.gr