5 Ιουλ 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ – ΤΟ SITE THΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς αυτά επιβάλλουν οι καιροί. Ομοφυλοφιλία, άπιστους συζύγους, μυστικά ραντεβού και απροστάτευτος έρωτας που οδηγεί σε εξάπλωση ασθενειών, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, διαζύγια, παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς γονείς και πολλά άλλα....
Και όλα αυτά αντιμετωπίζονται απλά και φυσικά και μάλιστα με την στήριξη μεγάλων ενημερωτικών μέσων που βρίσκουν την ιδέα έξυπνη, αντί για αηδιαστική και σιχαμερή‼!
SXESI3
Θες να απατήσεις την γυναίκα ή τον άντρα σου; Τώρα μπορείς! Βραβείο ασφάλειας, αξιοπιστίας και εχεμύθειας σε ιστοσελίδα που προωθεί το κέρατο! Εάν αυτό δεν είναι μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, τότε τι είναι; Η έννοια οικογένεια που βρίσκεται σε όλα αυτά; Η αγάπη, η πίστη, οι όρκοι που δίνουν τα ζευγάρια; Ασήμαντα και πεζά; Σε τι εποχές ζούμε και σε τι εποχές θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας;;;
Το makeleio επιλέγει να μην αναφέρει το site! Σιγά μην τους κάνουμε και διαφήμιση‼!
Η ιστοσελίδα έκανε την εμφάνισή της μέσα στο Φεβρουάριο του 2013 και απαριθμεί ήδη πάνω από 50.241 Έλληνες‼! Μάλιστα όπως αναφέρει η υπεύθυνη της ιστοσελίδας το 34,1% είναι γυναίκες και το 65,9% είναι άντρες με μέσο όρο ηλικιών 35 με 37 ετών.
SXESI1
Με σύμβολο την βέρα στο χέρι και την άκρα μυστικότητα χιλιάδες πρόβατα σπεύδουν να γραφτούν για να απατήσουν‼!
Μάλιστα η υπεύθυνη της ιστοσελίδας δεν διστάζει να υπερηφανεύεται πως έχει το πιο διάσημο όνομα στην απιστία και τα εξωσυζυγικά ραντεβού. Αφού το επιβεβαίωσαν και το BBC, REUTERS, The Times, CNN, Le Figaro και Elle, αυτά τα τόσο αξιόπιστα μέσα, τότε έτσι θα είναι‼! Μια αναγνωρίσιμη και αξιόπιστη πάνω από όλα εταιρεία εξωσυζυγικών σχέσεων. Είμαστε λέει το πιο επιτυχημένο σάιτ για να βρείτε άπιστους συντρόφους. Χιλιάδες άπιστες και άπιστοι γράφονται στην υπηρεσία καθημερινά. Τα ραντεβού μεταξύ παντρεμένων ποτέ δεν ήταν ευκολότερα‼!
Απλά εμετικό‼!
μακελειο