5 Αυγ 2013

Με άσπρο μαγιό η «μαύρη γαζέλα»


Πέρασαν δύο μήνες από το χωρισμό της από τον Vladimir Doronin και η Naomi Campbell έχει αφοσιωθεί στις φίλες της, με τις οποίες περνά ξέγνοιαστες διακοπές στη Μαρμπέλα της Ισπανίας.
Στα 43 της η Campbell, η οποία έχει....
χαρακτηριστεί «μαύρη γαζέλα», τράβηξε όλα τα βλέμματα με την κομψή και γυμνασμένη σιλουέτα της και το λευκό μπικίνι της, που έδειχνε ακόμα πιο όμορφο πάνω στη σκούρα επιδερμίδα της.
Έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, η σχέση της Campbell με τον 50χρονο Ρώσο επιχειρηματία οδηγήθηκε στο τέλος της τον Ιούνιο. Ο Doronin φαίνεται πως δεν έχασε χρόνο καθώς ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε με την Luo Zilin, μοντέλο από την Κίνα, σε γιοτ στην Ίμπιζα.
Η Naomi αναζήτησε παρηγοριά στις φίλες της με τις οποίες έκανε διακοπές στην Ισπανία και τη Μύκονο, ενώ δεν έλειψε και από λονδρέζικα πάρτι με την φίλη της, επίσης supermodel Kate Moss.
Αλλά και η εργασιοθεραπεία φαίνεται να την ωφελεί καθώς έπειτα από 14 χρόνια ανέβηκε ξανά στην πασαρέλα σε επίδειξη του Versace ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε συναντήσεις στην Τουρκία με παραγωγούς της τηλεόρασης.
Δείτε τις φωτογραφίες
naomiCampelMpanio1.jpg
naomiCampelMpanio2.jpgnaomiCampelMpanio3.jpg
naomiCampelMpanio5.jpg
naomiCampelMpanio6.jpghttp://troktiko.eu