26 Αυγ 2013

Ο Κιλτίδης ζητά την επιστροφή Συμπιλίδη

Βόμβα στο Μητσοτακικό στρατόπεδο
 Την επιστροφή του Γιώργου Συμπιλίδη στην πολιτική ζητά ο Κώστας Κιλτίδης προκαλώντας νέο ...
ντόρο στη Συγγρού και στο μητσοτακικό στρατόπεδο της Ν.Δ., όπου παραδοσιακά εντάσσεται ο βουλευτής από το Κιλκίς.
Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κιλτίδης βρίσκεται κοντά, αλλά όχι εντός της Νέας Δημοκρατίας - μετά το πέρασμά του από την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας, τον ΛΑΟΣ- και η πρότασή του να επανέλθει στην πολιτική σκηνή, δηλαδή στη Ν.Δ. ο Γιώργος Συμπιλίδης αναμένεται να προκαλέσει ... μίνι σεισμό στο κόμμα.
Ο Γιώργος Συμπιλίδης, το 1993 έγινε γνωστός στο πανελλήνιο σε μια νύχτα καθώς ήταν ο βουλευτής που αποχώρησε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να ενταχθεί στο στρατόπεδο Σαμαρά, με αποτέλεσμα να πέσει η κυβέρνηση και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Στις προηγούμενες εκλογές ακούστηκε και πάλι το όνομά του για υποψηφιότητα, ωστόσο ο ίδιος με ανακοίνωσή του είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του καθώς υπήρξαν αντιδράσεις στη Ν.Δ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1993, ο ίδιος ο Κώστας Κιλτίδης, που είχε μεγάλη κόντρα με τον Γιώργο Συμπιλίδη, έλεγε εύχομαι και προσεύχομαι ο θεός της πατρίδας μου να μη με απαξιώσει ποτέ όπως έκανε σε πολιτικούς όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Συμπιλίδης.
Τώρα ζητάει την επιστροφή Συμπιλίδη και ... ξαφνιάζει με την πρότασή του, η οποία αναμένεται εκ νέου προκαλέσει συζητήσεις αν όχι αντιδράσεις.
 http://www.parapolitika.gr