19 Αυγ 2013

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «ΒΓΗΚΕ» ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ! Την «πίεζε» για γρήγορη σχέση όμως βρήκε μπροστά του… τα αδέλφια της!

Λίγο έλειψε… να τις φάει από άτομα Αλβανικής καταγωγής, γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, αφού ήθελε να κάνει σχέση…
με 17χρονη Αλβανίδα!
 
Ο λόγος για άτομο ευρέως γνωστό στο χώρο των γραφείων της οδού Γούναρη ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την καλλίγραμμη νεαρή, το μυαλό του «θόλωσε» από την ομορφιά και την «τσαχπινιά» της και φαίνεται πως «ξέχασε» την καταγωγή της αλλά και τα όσα πρεσβεύει το κόμμα του για τους αλλοδαπούς.
 
Φυσικά φρόντισε… να μην το μάθει κάποιος «συναγωνιστής» του και αποφάσισε να κάνει «μυστικά ραντεβού» με τη «μικρή»! Η νεαρή γοητεύθηκε από τον Χρυσαυγίτη, θέλησε να βγει ραντεβού μαζί του και πήγαν σε μπαρ της περιοχής. Ο άνδρας την κερνούσε ποτά, της μιλούσε και φυσικά προσπαθούσε… να την ρίξει στο κρεβάτι! Μόνο που η 17χρονη είχε άλλα σχέδια και δεν είχε καμία τέτοια σκέψη στο μυαλό της. Δεν απέκλειε βέβαια το ενδεχόμενο σχέσης όχι όμως… στα πρώτα ραντεβού! Ο ερωτευμένος άνδρας επέμενε και έφθασε στο σημείο να γίνει ιδιαίτερα «φορτικός»! Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα αρνήθηκε, και τον απέφυγε «κλείνοντάς» του δεύτερο ραντεβού! Μόνο που σε αυτό… δεν πήγε μόνη! Εκνευρισμένη από όσα είχαν συμβεί στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης, η νεαρή Αλβανίδα έφερε μαζί της… και τα αδέλφια της (και πιθανόν και άλλους συγγενείς). Οι οποίοι με το που είδαν τον Χρυσαυγίτη… τον πήραν στο κυνήγι! Για καλή του τύχη ο Πατρινός κατάφερε να ξεφύγει, όμως οι Αλβανοί έχουν δηλώσει πως όπου και αν τον πετύχουν… θα τις φάει!
 
Η νεαρή αποφάσισε να του δώσει ένα καλό μάθημα για όσα της είχε κάνει και εγκατέλειψε κάθε σκέψη για δημιουργία σχέσης μαζί του.
 
Το περιστατικό όμως μαθεύτηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γούναρη και έγινε… της κακομοίρας! Πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι και ο υπεύθυνος Περιφέρειας του κόμματος Χρήστος Ρήγας του έκανε οξύτατες παρατηρήσεις, όχι βέβαια επειδή προκάλεσε επεισόδιο με Αλβανούς, αλλά γιατί «τόλμησε» να προσπαθήσει να συνάψει ερωτική σχέση με «μη Ελληνίδα»! Η καταγγελία έφθασε και στα γραφεία των Αθηνών και η εντολή ήταν σαφής: «μαζέψτε τους»! Βέβαια ο συγκεκριμένος Χρυσαυγίτης είναι από τα πλέον ενεργά στελέχη, οπότε δεν «απεπέμφθη» από το κόμμα! Απλά του έγιναν «συστάσεις» να μην επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο! Πάντως εκείνος έδειξε πως υπεράνω και των «αρχών» του κόμματος είναι… ο έρωτας! Ο έρως κόμμα δεν κοιτά!
  http://www.dete.gr/news.php?article_id=164812