18 Σεπ 2013

Αχ Πάνο... Πρόεδρε Πάνο Νο.1



Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε οτι δεν τρέφουμε ούτε ίχνος ανθρώπινης η πολιτικής συμπάθειας για τον κ.Χ.Πάχτα. Είναι ο κατ’ εξοχήν τυπικός εκπρόσωπος του πολιτικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για τα σημερινά δεινά που ζει ο Ελληνικός Λαός. Όμως μέχρι εδώ....

Δεν θα γυρίσουμε πίσω στην εποχή των σκοτεινών χρόνων και του μεσαίωνα και δεν θα νομιμοποιήσουμε ούτε θα ανεχτούμε τον πολιτικό σκοταδισμό που προωθείται στην χώρα μας.
Γιατί τα λέμε όλα αυτά. Με αφορμή την γνωστή ιστορία που έχει προκύψει με την δήλωση του Προέδρου Πάνου για τον κ.Χ.Πάχτα και την ποινή του λιντσαρίσματος έχουμε να πούμε τα εξής.
Η δήλωση του Προέδρου Πάνου για το λιντσάρισμα του κ.Χ.Πάχτα δεν έγινε τυχαία και δεν είναι προϊόν κακιάς στιγμής. Ο Πρόεδρος Πάνος είδε την δημοσκοπική πτώση και πήρε το μήνυμα. Οι σοβαροί και εχέφρονες άνθρωποι εγκαταλείπουν μαζικά τους ΑΝΕΛ. Αποφάσισε λοιπόν να αντικαταστήσει αυτές τις απώλειες με ψηφοφόρους και οπαδούς των ΑΝΕΛ που όπως δείχνουν οι αναλύσεις των δημοσκοπήσεων έχουν εγκαταλείψει τους ΑΝΕΛ και υποστηρίζουν πλέον την Χρυσή Αυγή.
Η στήλη είναι απολύτως βέβαιη ότι αυτή η τακτική του Προέδρου Πάνου θα αποτύχει πλήρως. Και οι τελευταίοι σοβαροί άνθρωποι μετά τα τελευταία γεγονότα αποχώρισαν από τους ΑΝΕΛ. Ταυτόχρονα όμως και οι αποχωρίσαντες προς την Χρυσή Αυγή τέως ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να επιστρέψουν πίσω. Γιατί να το κάνουν άλλωστε.
Οι μεν (Χρυσή Αυγή) είναι και το διακηρύττουν δημόσια με τις πράξεις τους και με τα λόγια τους original οπαδοί των τακτικών αυτοδικίας και λιντσαρίσματος. Οι δε (ΑΝΕΛ) από την μία υποστηρίζουν δημόσια την αυτοδικία και το λιντσάρισμα και από την άλλη το απορρίπτουν εφευρίσκοντας τον όρο πολιτικό λιντσάρισμα για να θολώσουν τα νερά και να δικαιολογηθούν, είναι δηλαδή imitation οπαδοί των τακτικών αυτοδικίας και λιντσαρίσματος.
Και ως γνωστόν ο πελάτης (στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ψηφοφόρος) όταν original και imitation προσφέρονται στην ίδια τιμή διαλέγει πάντα το original.